Senior Energieadviseur Syplon 21-04-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Senior Energieadviseur Syplon 21-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Senior Energieadviseur

- solliciteer gelijk of kom eerst vrijblijvend kennismaken

-

Voor onze afdeling Energie & Duurzaamheid zijn wij per direct op zoek naar een leergierige, duurzaam denkende en gedreven Senior Energieadviseur. Heb jij ruime ervaring met energie-inspecties in de utiliteit, wil jij een stap zetten in jouw carrière en onze afdeling verder uitbouwen? Reageer dan snel op onze vacature, zodat wij samen jouw ambities kunnen realiseren.

De uitdaging bij Syplon

In deze functie ben jij de kartrekker van de afdeling Energie & Duurzaamheid en krijg je te maken met zeer afwisselende werkzaamheden. De belangrijkste taken zijn het uitvoeren van energie-inspecties op locatie, het adviseren van gebouwgebruikers en het begeleiden van inkoop-/aanbesteding van o.a. zonnepanelen en energie. Daarnaast beoordeel jij verduurzamingswerkzaamheden van uitvoerende partijen en begeleid jij grotere energieprojecten. Overkoepelend wordt daarbij regelmatig een beroep gedaan op jouw beleidsmatig advies.

Het verwerken en monitoren van energiegegevens vindt plaats in diverse programma's, de belangrijkste zijn Excel en Energie Manager Online. De belangrijkste bedrijfscompetenties zijn: kwaliteitsgericht, organisatievermogen en samenwerken.

Als afdelingshoofd ben jij een verlengstuk van de directie en denk je mee in de bedrijfskoers. Jij hebt veel contact met collega's, opdrachtgevers, gebouwgebruikers en uitvoerende partijen.

Klantvragen die onder andere aan onze Senior Energieadviseur worden gesteld:

 • ''Wij hebben meerdere gebouwen maar een beperkt budget voor verduurzaming. In welke gebouwen kunnen wij het beste investeren om zoveel mogelijk energie te besparen?"
 • '"Wij hebben een onderhoudsplan maar willen ook verduurzaming daarin opnemen. Hoe pakken wij dit aan?"
 • "Kunnen jullie inzicht geven in het besparingspotentieel van onze gebouwen?
 • "Hoe krijgen wij ons gebouw gasloos?"

Het ideaalprofiel

Onze nieuwe collega heeft bij voorkeur een afgeronde hbo-opleiding richting elektrotechniek, installatietechniek, bouwkunde of energiemanagement, daarnaast:

 • ervaring met duurzaamheid en energie van utiliteitsgebouwen is een vereiste
 • een proactieve instelling
 • het vermogen om taken efficiënt en gestructureerd te organiseren
 • het vermogen om goed te communiceren én te luisteren
 • een natuurlijk leiderschap om de afdeling te leiden en opdrachtgevers optimaal te adviseren

Eigenschappen als analytisch, probleemoplossend, zelfstandig en flexibel klinken jou als muziek in de oren. Jij bent servicegericht en op korte termijn beschikbaar. Het betreft een functie voor 36 tot 40 uur per week.

Wat biedt Syplon?

Syplon biedt een moderne, duurzame en uitdagende werkomgeving met zeer diverse en interessante projecten én opdrachtgevers in het noorden van Nederland. Als nieuwe collega kom je in een ervaren en enthousiast team terecht.

Naast goede arbeidsvoorwaarden conform cao Architectenbureaus en een winstdelingsregeling, behoren een auto, telefoon en laptop van de zaak tot de mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen (zowel persoonlijk als vakinhoudelijk). Wij hebben hiervoor speciaal de Syplon Academy ontwikkeld. Doorgroei wordt gefaciliteerd maar jij bent diegene die dat bepaalt.

Interesse in een carrière bij Syplon?

W ij zijn erg benieuwd naar jouw cv en motivatie! Stuur deze naar

EERST KENNISMAKEN EN DAN PAS SOLLICITEREN?

Wil je eerst even de sfeer proeven en ons nieuwe kantoor bekijken, maak dan een afspraak om geheel vrijblijvend langs te komen.

Of kom langs op de INLOOP voor sollicitanten, deze is iedere eerste donderdag van de maand van 16:00 - 18:30 uur. Om zo kennis te maken met medewerkers die de functie nu al uitvoeren en met jouw mogelijke coach en leidinggevende. Om zo alle vragen te kunnen stellen die je maar wilt en je te laten inspireren. Zodat je later kan besluiten of j e daadwerkelijk wilt gaan solliciteren.

Neem contact op met l om een afspraak in te plannen of je aan te melden voor de INLOOP.

EERST TELEFONISCH CONTACT?

Wil je eerst meer te weten komen over de functie? Bel naar of laat hier jouw telefoonnummer achter en dan bellen wij jou binnen 24 uur.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdviseur Duurzaamheid
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.syplon.nl/vacature/senior-energieadviseur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.