Sociaal Cultureel Werker Kwartier Zorg & Welzijn 18-01-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Sociaal Cultureel Werker Kwartier Zorg & Welzijn 18-01-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Activiteitenbegeleiding, Culturele en creatieve activiteiten, Educatief werk

E:

A: Laan van de Sport 2, 9603 TG Hoogezand

Je legt de verbinding tussen de collectie en het verhaal. Voor bezoekers ben je de verhalenverteller van de collectie en van het stationsgebouw en leidt je groepen rond. Je organiseert educatieve activiteiten in het museum. Samen met collega's ontwikkel je educatieve programma's zoals een lesbrief, een educatief reispakket.

Vaardigheden en kwaliteiten

Je hebt affiniteit met educatie en met het ontvangen van bezoekers (groepen). Je bent in staat om kennis en inzicht over te dragen Je kunt eenvoudige digitale systemen bedienen. Je kunt op een positieve wijze omgaan met bezoekers.

Contact met bezoekers, het informeren over exposities en de historie van het gebouw, het ontwikkelen van educatieve programma's voor verschillende doelgroepen.

Aanvullende opmerkingen

Je bent tenminste twee dagdelen per maand beschikbaar of anders in overleg. Het NNTTM biedt een prima omgeving voor contacten, werkervaring, zinvolle tijdsbesteding en zelfontplooiing. En is ook het juiste station voor een stageplek voor diverse opleidingen.

Functietitel Sociaal Cultureel Werker Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau MBO Aantal uren (min - max) 1 - 40 Type contract Vast Branche Gezondheidszorg/Welzijn Locatie Hoogezand, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://www.kwartierzorgenwelzijn.nl/vacature/medewerker-museumeducatie/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSociaal Cultureel Werker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitsappemeer.nl/medewerker-kwartier-zorg-welzijn-16-01-2024/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.