Stage Reclameland 10-04-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Stage Reclameland 10-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Stage

Reclameland is een snelgroeiende online drukkerij en we zijn altijd op zoek naar de de input van leergierige stagiaires en afstudeerders. Volg jij een technische studie op mbo-, hbo- of wo-niveau? Dan hebben wij wellicht plek voor jouw stage of afstudeeropdracht. Doe je een andere studierichting, maar heb je wel een goed idee? Ook dan horen we graag van je!

We zijn een informeel bedrijf waar een teamgevoel erg belangrijk is. Successen worden samen behaald en samen gevierd. Daarom zijn wij op zoek naar collega's met een flexibele werkhouding en een echte winnaarsmentaliteit.

Word jij onze collega?

Ben jij ervan overtuigd dat jij de juiste persoon bent voor deze vacature? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Wil je eerst meer weten over de vacature? Neem dan contact op met . Dat mag door een mail te sturen naar of te bellen naar +31 (0) 649920776. Tip: Stuur eventueel ook (alvast) je CV mee.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Yes! Je gaat bij ons solliciteren. Misschien worden we wel collega's! Vul hieronder het formulier in en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Vragen over werken bij Reclameland?

Neem contact op met Andojo via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager Binnendienst
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheMedia/Uitgeverijen/TV
LocatieWesterbroek, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.reclameland.nl/stage

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.