Stagiair Digital Designer Kyano Digital 30-03-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Stagiair Digital Designer Kyano Digital 30-03-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Stagiair Digital Designer

Groningen

Locatie

Groningen

Over de functie

Als stagiair Digital Designer Als Digital Designer bij Kyano Digital krijg je de kans om jouw creativiteit los te laten op het ontwerpen van designs voor onze LinkedIn, Instagram en website. Of het nu gaat om het bedenken van pakkende visuals of het creëren van boeiende posts, jij hebt de vrijheid om onze diensten en producten in de spotlight te zetten met aantrekkelijk beeldmateriaal.

Maar dat is niet alles! Je wordt ook een waardevol lid van ons team aan designers, waar je een helpende hand biedt bij het ontwerpen van websites en applicaties voor onze klanten. Vanaf het begin tot aan de laatste details van het ontwerp, je bent erbij betrokken! Samen met ons team werk je aan het omzetten van klantwensen naar hoogwaardige en gebruiksvriendelijke digitale producten die verwachtingen overtreffen.

En dit alles in een gezellige werkomgeving met een jong en gemotiveerd team dat graag uitdagingen aangaat! Als Digital Designer krijg je volop de kans om actief mee te denken en samen met twee teams boeiende content te creëren. Met jouw zorgvuldige analyse van klantbehoeften en krachtige ontwerpkeuzes breng je onze projecten tot leven!

Jouw profiel

  • Je volgt een relevante mbo- of hbo-opleiding op het gebied van Design, Grafisch vormgever of Communicatie & Multimedia Design (CMD).
  • Je hebt uitgebreide (werk)ervaring op het gebied van het ontwerpen van websites en applicaties in Figma.
  • Je hebt kennis van grafische programma's zoals Illustrator en Photoshop.
  • Je hebt oog voor typografie, beeld, compositie en kleurgebruik.
  • Je bent leergierig, analytisch en je hebt een sterke affiniteit met marketing en communicatie.
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed.

Ons aanbod

Bij Kyano Digital kun je rekenen op afwisselende werkzaamheden in diverse projecten. Je krijgt een eigen werkplek met een beeldscherm en hebt de flexibiliteit om je werktijden aan te passen. Daarnaast geniet je samen met het team van een uitgebreide lunch en heerst er een goede werksfeer, waar regelmatig gezellige uitjes bij horen.

Informatie

Kyano Digital is een IT bureau, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, optimaliseren en actualiseren van websites en applicaties voor bedrijven die willen groeien of een stabiel succes willen behouden.

Ben jij de aangewezen persoon die ons team komt versterken? Geef je carrière een boost en vergroot je kansen door op de knop aan de zijkant te klikken en direct te solliciteren!

Zie jij een baan als 'Stagiair Digital Designer' wel zitten?

Solliciteer dan door naar de onderstaande email te mailen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDigital Designer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://kyano.digital/vacatures/stagiair-digital-designer/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.