Werkvoorbereider Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Werkvoorbereider Maandag 16-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als Werkvoorbereider ben jij dagelijks bezig met de technische en organisatorische voorbereiding van het werk en onze projecten. Ook de voortgang van een project wordt goed door jou bewaakt. Dit maakt dat je veel ziet en geeft je een sleutelpositie in de optimalisatie van het proces en project. Een ding is zeker, geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk zo leuk en uitdagend!

Jouw goede detailplanning is essentieel voor je projecten. Zo zorg jij ervoor dat de juiste medewerkers op de juiste plek zijn en dat het nodige materiaal en materieel aanwezig is. Je staat stevig in je schoenen en staat ervoor in dat de werkzaamheden naar planning worden uitgevoerd en de afstemmingsafspraken met betrokken partijen worden nageleefd. Jouw inzet heeft een grote impact op het succes van het project. Jij bent de onmisbare schakel tussen de projectleider en uitvoerder om samen tot het perfecte resultaat te komen.

Functie eisen

Waar wij jou blij mee kunnen maken:

 • Een marktconform salaris € 2800,- / € 4000,-, afhankelijk van werkervaring;
 • Een (vast)dienstverband bij Maandag®;
 • €0,23 cent per kilometer reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek;
 • Vakantiegeld 8,33%;
 • Pensioenregeling via BeFrank;
 • Cursussen en opleidingen via de Maandag®Academy om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat zoeken wij?:

 • Je hebt een technische opleiding op HBO of MBO+ niveau;
 • Je hebt ruime kennis van projectplanning en logistieke processen;
 • Kennis van schilderwerk/buitengevelonderhoud is een pré;
 • Je bent communicatief sterk en meedenkend richting opdrachtgever;
 • Je bent woonachtig in het noorden van Nederland;
 • Je beschikt over een gezonde dosis stressbestendigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en positiviteit!

Over het bedrijf

Maandag®

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talenten kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Werkvoorbereider die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerkvoorbereider
Indicatie salaris (min – max]2800 – 4000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensdemi.vantveer@maandag.nl , 623807849 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108209416?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.