Teamlead Servicedesk Bol ICT 21-04-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Teamlead Servicedesk Bol ICT 21-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Bol ICT

Teamlead servicedesk

Foto 3 Tuinkamer

Ben jij dé Teamlead Servicedesk die ons verder kan helpen?

Vanuit jouw technische expertise neem je klanten en je collega's mee naar de juiste technische oplossing. Jij zorgt ervoor dat de werkzaamheden op de servicedesk onderling goed verdeeld worden en dat je collega's én jij je goed ontwikkelen.

Wie ben je?

Vanuit jouw technische expertise neem je klanten en je collega's mee naar de juiste technische oplossing. Jij zorgt ervoor dat de werkzaamheden op de servicedesk onderling goed verdeeld worden en dat je collega's én jij je goed ontwikkelen. Naast jouw eigen takenpakket signaleer je behoeften en kansen; jij pakt de verantwoordelijkheid en toont initiatief!

Waar kom je te werken?

Bol ICT is een hechte, transparante en ambitieuze club van inmiddels 13 collega's, gevestigd op één van de mooiste plekjes aan de rand van de stad Groningen. Wanneer je bij ons komt werken, bevind je je niet de hele dag op een eentonig kantorenpark of industrieterrein. In plaats daarvan heb je de mogelijkheid om tussen de middag met collega's een broodje te halen bij het nabijgelegen winkelcentrum of een fijne wandeling te maken in de natuur. Bij ons krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is er altijd ruimte voor goede ideeën; wij houden van initiatief nemen en ondernemerschap! Wil je meer weten over zowel onze dienstverlening als de bedrijfscultuur?

"De sfeer bij Bol is persoonlijk, transparant en vooruitstrevend. Je krijgt hier veel verantwoordelijkheid en er is altijd ruimte voor goede ideeën.

" Michael Nokkert, Servicedesk

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheer en de integratie van diverse oplossingen. Je zorgt dat complexe cases binnen de systemen van onze klanten vlot worden opgepakt zodat zij ongestoord kunnen werken. Je beheert onze (Windows) servers en actieve apparatuur in het datacenter. Van nieuwe technieken word je blij, je zoekt ze actief op en toetst ze op toepassingsmogelijkheden bij onze klanten. Hybride netwerken, koppelingen met Azure en Microsoft 365 kennen voor jou geen geheimen. Je adviseert klanten en je collega's van de verkoopafdeling over de inzet van de juiste oplossingen. Je werkt samen in een team van 3 mensen en hebt dus 2 directe collega's naast jou op de servicedesk. Daarnaast zijn er 2 mensen bij de buitendienst actief die systemen installeren en onderhoud op locatie uitvoeren.

Wat vragen we?

  • Minimaal een relevant HBO-diploma en 5 jaar relevante werkervaring
  • MCSA/ MCSE (richting Windows Server/ Office 365) is een pré
  • Kennis van o.a. Networking, VPN-oplossingen en Cyber Security

We zouden hier een enorme waslijst aan tools en expertisegebieden zoals Active Directory, Powershell, VMware ESXi en HPE MSA Storage kunnen toevoegen, maar wat wij vooral belangrijk vinden is dat jij als persoon bij onze organisatie past. Als jij dus denkt dat je het in je hebt om ons verder te kunnen helpen, dan gaan we graag met je in gesprek!

Wat bieden we?

  • Een salaris passend bij jouw trackrecord (tot € 5.000,- maximaal bruto per maand o.b.v. fulltime)
  • Een contract voor bepaalde tijd; bij een goede match volgt daarop een vast contract
  • 24 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een goed pensioen
  • Thuiswerken is bespreekbaar

Kopje Koffie? ☕

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Heb je vragen of kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem dan contact op met onze .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSysteembeheerder
Indicatie salaris (min – max]5000 – 5000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheHandel/Groothandel
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.bolict.nl/vacatures/teamlead-servicedesk/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.