Onderhoudsmonteur beveiliging (vast dienstverband) Randstad 02-02-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Onderhoudsmonteur beveiliging (vast dienstverband) Randstad 02-02-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Voel jij je thuis in de techniek en beveiliging? Dan is dit dé baan voor jou! Voor Wardenburg Beveiliging & Telecom ben ik op zoek naar een Monteur beveiligingsinstallaties. Nieuwsgierig naar de werkzaamheden, benefits en het bedrijf? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
  • Salaris o.b.v. ervaring
  • Optie direct op contract bij Wardenburg!
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Leuke PV-uitjes!
  • Functie voor 38 uur, 32 in overleg
wie ben jij

Ben jij benieuwd wat jij nodig hebt voor deze functie? Dat is het volgende:

  • Een afgeronde Mbo-opleiding Elektrotechniek:
  • Een Mbo-diploma, onderhoudsdeskundige diploma en VCA-diploma of je bent bereid deze diploma’s op korte termijn te gaan behalen;
  • Ervaring in de functie beveiligings- en/of service-onderhoudsmonteur is een pre.
wat ga je doen

Als monteur verricht je onderhoud en reparaties. Je maakt meetrapporten, je maakt kleine aanpassingen in (rand-) apparatuur en verhelpt gesignaleerde storingen. Het kan voorkomen dat je ter plekke ook de programmatuur aan moet passen, maar daar draai jij je hand niet voor om. Daarnaast communiceer je klantgericht, service gericht en oplossingsgericht. Tijdens de contacten met de klant staat kwaliteit en continu verbeteren centraal. Je adviseert de opdrachtgevers op het gebied van technische aanwijzingen of vernieuwingen.

waar ga je werken

Jij gaat werken bij Wardenburg. Wardenburg Beveiliging & Telecom behoort al ruim 40 jaar tot de selecte groep van beveiligingsbedrijven die zowel voor de zakelijke als woonhuismarkt complete oplossingen biedt voor alle vraagstukken op het gebied van beveiliging en telecommunicatiesystemen. Vorig jaar is Wardenburg beveiliging & Telecom onderdeel geworden van CWS. Ze hebben 2 vestigingen Wardenburg Beveiliging & Telecom in Kolham (Groningen) en Wardenburg- Beveiliging & Telecom vestiging in Almelo. Totaal werken er ongeveer 90 enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers.

sollicitatie

Zie jij jezelf hier werken? Solliciteer dan en we hopen jou snel te spreken.

Voldoe je nog niet helemaal aan de functie-eisen maar lijkt deze baan of werken in de techniek je wel helemaal het einde? Neem dan ook contact met ons op, via Randstad Techniek Vakopleidingen kun je diverse technische BBL-trajecten volgen met werkgarantie.

#technieknoordoost

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitel1e Monteur Beveiliging
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensklaske.jonker@nl.randstad.com , 06-20014318 of 06-27852668 onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheTelecom
LocatieKolham, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/Hjx0doH21gVWgH1lCM70

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.