Uitvoerder WTB-Utiliteit Headhuntersteam 28-05-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Uitvoerder WTB-Utiliteit Headhuntersteam 28-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Als uitvoerder WTB utiliteit zorg jij voor de dagelijkse leiding op het project. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van gebouwgebonden werktuigbouwkundige, warmte- en koelinstallaties op locatie. Jij plant jouw collega’s in en stuurt deze aan. Jij ziet toe dat het werk volgens de specificaties en planning wordt uitgevoerd. Hierbij zie jij toe dat de projecten in goede banen worden geleid en geef jij dagelijks richting aan een projectonderdeel. Hierbij zorg jij ervoor dat het werk op de bouwlocatie wordt uitgevoerd zoals de werkvoorbereider dit heeft voorzien. Jij vertaalt het werk op kantoor naar de praktijk. Bovendien bepaal jij of er meer of minderwerk moet plaatsvinden en fungeer jij als aanspreekpunt voor klanten en collega’s op locatie. Jij communiceert duidelijk over eventuele afwijkingen in het bestek. Jij bent de verbindende factor tussen alle betrokken partijen. Jij ziet toe op het uitvoeren van kwaliteitscontroles op materialen en het werk. Jij ziet toe op de naleving van veiligheidsvoorschriften.

Vacature eisen

  • Jij beschikt over een MBO opleiding installatietechniek of werktuigbouwkunde;
  • Jij bent zowel welkom als ervaren uitvoerder of als junior;
  • Jij communiceert op heldere wijze;
  • Jij kan goed schakelen en oplossen;
  • Jij beschikt over een VCA VOL;
  • Jij beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;

 

FunctietitelUitvoerder Wtb
Indicatie salaris (min – max]3200 – 3700
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensk.damhof@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/uitvoerder-wtb-utiliteit-4
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/uitvoerder-wtb-utiliteit-4

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.