Vakantiewerk Zinn 29-02-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Vakantiewerk Zinn 29-02-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Wat is er te doen bij ZINN? Een goed idee of klacht? Vrienden van ZINN MagaZINN

 • Huidige: Vakantiewerk in de ouderenzorg doe je bij ZINN!

Vakantiewerk in de ouderenzorg doe je bij ZINN!

Die dankbare blik. Dat gevoel dat je echt iets voor een ander betekent. Dat is waar je het voor doet. Werken in de ouderenzorg betekent ervaring opdoen in de zorg, lekker verdienen, aantrekkelijke werktijden én een zinvolle bijdrage leveren aan het leven van cliënten en bewoners. Een betekenisvolle besteding van jouw vrije tijd tijdens de vakantieperiode.

Waarom anderen kiezen voor vakantiewerk bij ZINN

Wie heb je voor je?

ZINN, aangenaam. Wij zijn dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Misschien ken je ons wel van de opvallende auto's, fietsen of busje met groot ZINN logo die door Groningen, Haren of Hoogezand rijden. Of heb je één van onze zes woonzorglocaties bezocht. Stuk voor stuk moderne locaties waar het fijn werken is. Als energieke, eigenzinnige zorgorganisatie hebben we een duidelijke visie: aandacht voor elkaar geeft het leven glans. Zo prettig mogelijk ouder worden. Daar draait het om. Ruim 3.000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties.

Een vakantiebaan bij ZINN betekent:

 • Lekker verdienen met één van de best betaalde vakantiebanen
 • Werken op aantrekkelijke tijden
 • Ervaring opdoen in de zorg
 • Werken voor een zorgorganisatie waar alles goed geregeld is
 • Betekenisvol werk en dankbare bewoners en cliënten
 • Samenwerken met prettige collega's in fijne en moderne woonzorglocaties

Wat vragen we van jou?

 • Je bent minimaal 18 jaar
 • Je bent tussen juni en oktober drie weken aaneengesloten beschikbaar
 • Je bent voor minimaal 8 uur per week beschikbaar

Dit ga je verdienen:

Minimaal € 15,76 per uur (bruto)

Minimaal € 14,85 per uur (bruto)

Minimaal € 14,29 per uur (bruto)

Minimaal €13,87 per uur (bruto)

Minimaal € 12,50 per uur (bruto)

Dit bieden we je ook:

 • Een contract van 8 tot 32 uur per week of een oproepcontract
 • Ruim van tevoren duidelijkheid over je rooster
 • Goede inwerkbegeleiding

Uit deze vakantiebanen kun je kiezen

Verzorgende IG (met zorgopleiding)

Als Verzorgende IG verricht je verzorgende en verpleegtechnische handelingen op niveau 3 op basis van de vastgestelde zorgplanen. Daarnaast begeleid en assisteer je bij ADL-activiteiten en stimuleer je de zelfredzaamheid van bewoners en cliënten. Ook lever je een bijdrage aan de activering en ontspanning van cliënten en bewoners en verstrek je informatie in het kader van rapportage en het welzijn van cliënten en bewoners.

Je kunt als Verzorgende IG aan de slag als jij een zorgopleiding MBO-V of HBO-V volgt. Het is belangrijk dat jij je derdejaars stage voldoende hebt afgerond en een overgangsbewijs naar het vierde jaar hebt of in het bezit bent van een diploma Verzorgende IG. Je verdient minimaal €15,76 per uur (bruto).

Begeleid en assisteer cliënten bij hun alledaagse activiteiten en stimuleer de zelfredzaamheid.Als Helpende begeleid en assisteer je bij ADL-activiteiten en stimuleer je de zelfredzaamheid van cliënten en bewoners. Daarnaast verricht je huishoudelijke taken, verzorg en serveer je maaltijden/dranken en lever je een bijdrage aan de activering en ontspanning van cliënten en bewoners.

Je kunt als Helpende aan de slag als je een zorgopleiding volgt. Het is belangrijk dat jij je tweedejaars stage van je MBO-V, HBO-V of VZ-IG voldoende hebt afgerond en een overgangsbewijs hebt naar het derde jaar of in bezit bent van een diploma Helpende. Je verdient minimaal €15,76 per uur (bruto).

Ben jij de sociale bezige bij die onze cliënten graag ondersteunt in hun dagelijkse leven? Ga aan de slag als woonassistent!

Als Woonassistent ben jij de oren en ogen voor de zorg. Jij maakt een praatje, zorgt voor verbinding en verzorgt en helpt bewoners en cliënten met maaltijden en dranken of begeleid je ze naar afspraken en activiteiten. Daarnaast verricht je schoonmaakwerkzaamheden, signaleer en rapporteer je bijzonderheden bij de zorg.

Je hebt geen zorgopleiding nodig en ervaring is niet vereist, wel gewenst. Je verdient minimaal €14,29 per uur bruto.

Als huishoudelijk assistent maak je schoon in de appartementen van de bewoners in de woonzorglocaties van ZINN. Voor, tijdens en/of na het schoonmaken maak je ook regelmatig een praatje met bewoners. Je werkt in één of twee woonzorglocaties van ZINN.

Je hebt geen zorgopleiding nodig en ervaring is niet vereist, wel gewenst. Je verdient minimaal €13,87 per uur bruto.

Als huishoudelijk medewerker thuiszorg neem je bij cliënten thuis de taken in de huishouding over of je ondersteunt en helpt de cliënt daarbij. Van stofzuigen, stoffen, ramen lappen en sanitair schoonmaken jij draait er je hand niet voor om. Naast het schoonmaken is er ook tijd en aandacht voor de cliënt. Samen een bakje koffie doen doe je met plezier. Ook heb je een signaleringsfunctie. Als je je zorgen maakt om een cliënt deel je dit met je coördinator.

Werken als huishoudelijk medewerker thuiszorg kan zonder zorgdiploma in Groningen, Haren, Hoogezand, Sappemeer, Glimmen, Onnen en Noordlaren. Je werkt flexibel en kunt aangeven op welke dagdelen je wil werken en welke weken je beschikbaar wil zijn. In het weekend zijn er geen diensten. Ervaring is niet vereist. Je verdient minimaal €13,52 per uur bruto.


Jij bent enthousiast, houdt van gezelligheid en vindt het leuk om bewoners en hun gasten op en top te bedienen in de restaurants van ZINN. Geen dag is hetzelfde. Je wordt namelijk horeca breed ingezet. Dat betekent dat je zowel in de keuken, afwaskeuken als bij het buffet en in het restaurant werkt.


De horeca van ZINN is zeven dagen per week geopend. Je werkt dan ook wisselende diensten. Het voordeel daarvan is dat je vaak overdag werkt of aan het begin van de avond tot uiterlijk 19:30 uur. Je houdt dus genoeg vrije tijd over om te genieten van je zomer.

Blijf je minimaal drie weken aaneengesloten werken voor minimaal 15 uur per week? Dan verdien je als beloning een cadeaubon van €50,-. Jouw salaris is gebaseerd op de VVT CAO (FWG 20). Ben je jonger dan 21 dan verdien je het jeugdloon uit de CAO. Ervaring is gewenst maar niet vereist.

Werken in de thuiszorg én vakantie vieren

Afgelopen zomer ondersteunde Amarins het thuiszorgteam Vinkhuizen, waar zij zo'n 16 uur per week aan de slag ging. 'Er stonden veel diensten open en ik wilde graag veel werken. De diensten zijn niet erg lang, zo'n 4-5 uur per dag en daardoor houd ik voldoende tijd over om andere leuke dingen te doen en ook nog een beetje vakantie te vieren!''

Zijn we een match, dan gaan we - zodra bekend is waar je gaat werken - aan de slag met je rooster. Zo weet je van tevoren precies wanneer je vrij bent en je met vrienden kunt genieten van de zomer. Je zal erachter komen dat de diensttijden in de zorg aantrekkelijk zijn, want voor of na iedere dienst heb je veel vrije tijd.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHelpende Plus
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)15 – 15
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zinnzorg.nl/werken-bij-zinn/vakantiewerk

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.