Verspaner Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. 26-04-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Verspaner Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. 26-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Ben jij een allround metaalbewerker en heb je ervaring in het CNC draaien en frezen? Houdt je van veel afwisseling in je werk, werken in een klein team en kun jij zelfstandig werken met eigen verantwoordelijkheden goed aan? Lees dan snel verder, want voor een opdrachtgever in de stad Groningen zoeken we per direct een verspaner die zich voor lange tijd aan het bedrijf wil verbinden!
Voldoe jij aan bovenstaande criteria en hebben we je enthousiast gemaakt over deze functie? Via groningen@werkenvakmanschap.nl ontvangen we graag je CV en motivatie. 

Waar kom je te werken?Onze opdrachtgever is een technische groothandel en een grote fabrikant van precisie- en rollenkettingen, transportkettingen en toebehoren. Het bedrijf is gevestigd in de stad Groningen en heeft een jarenlange ervaring op het gebied van aandrijftechniek, met als specialisatie speciale transportkettingen voor vele industriële toepassingen. Concrete producten die gemaakt en verkocht worden zijn bijvoorbeeld roltrapkettingen, transportsystemen en kettingen die gebruikt worden voor het openen en sluiten van sluizen. De werkplaats van onze opdrachtgever is niet groot wat het overzichtelijk en gezellig maakt. Je komt dan ook te werken in een klein zelfredzaam team van 2 à 3 personen. Dit betekent dat je veel verantwoordelijkheden hebt en er een beroep gedaan wordt op je eigen inzicht en zelfstandigheid.

Wat ga je doen?Je werkt in de werkplaats van een bedrijf dat aandrijfsystemen produceert en verkoopt. Je maakt diverse onderdelen met behulp van computergestuurde machines, waarbij je kunt denken aan onderdelen van bijvoorbeeld aandrijfkettingen. Je werkt aan CNC machines, maar ook conventioneel draai- en freeswerk behoort tot jouw takenpakket. Naast het draaien en frezen pak je ook andere metaalbewerkingsklussen op, zoals bijvoorbeeld: boren, tappen, zagen en assembleren van aandrijfkettingen. Dit maakt dat geen dag hetzelfde is en je veel afwisseling in je werk zult hebben.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt bij voorkeur over een MBO niveau 3 diploma richting Verspaning;
  • Je hebt enige werkervaring als CNC Verspaner;
  • Vanwege het kleine team ben je sociaal ingesteld en collegiaal.

Wat hebben we te bieden?

Arbeidsvoorwaarden conform CAO Technische Groothandel met o.a. 25 vakantiedagen;

  • Salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, tussen € 2.318,00 en € 3.150,00 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband;
  • Vakantiegeld à 8,33% uitbetaald in de maand mei;
  • Een functie voor lange tijd met als start een jaarcontract en vanaf dag één uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Gedegen begeleiding van een vast contactpersoon van Werk en Vakmanschap.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerspaner
Indicatie salaris (min – max]2318 – 3150
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensgroningen@werkenvakmanschap.nl , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.