Verzorgende IG Zinn 14-02-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Verzorgende IG Zinn 14-02-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Huidige: Oproep |Verzorgende IG, MPT (Gr Noord, Zuid/haren en Hoogezand)

Oproep |Verzorgende IG, MPT (Gr Noord, Zuid/haren en Hoogezand)

Aantal uur per week 0 - 8 uur per week

Oproep

Zoek jij als verzorgende IG naast het werken in de thuiszorg een tijdelijke uitdaging? Dan is meewerken aan de opbouw van MPT teams wellicht iets voor jou.

In 2024 start ZINN in Groningen, Haren en Hoogezand-Sappemeer met 3 nieuwe teams voor het Modulair Pakket Thuis (MPT). Dit is een vorm van langdurige zorg thuis, voor mensen met een indicatie voor intensieve zorg (WLZ). Het MPT-pakket is flexibel. Wij zoeken voor elk gebied 1 medewerker Verzorgende IG, welke in de begin fase wil meewerken aan de opbouw van de MPT teams.

Wat ga je doen

Naast je reguliere werk in de thuiszorg, help en organiseer je mee in de opbouw van een MPT team. Je wordt onderdeel van een team bestaande uit zorgassistenten, helpende en een wijkverpleegkundige. Als verzorgende IG krijg je de kans om het zorgplan (MPT-plan) verder vorm te geven. Een uitdagende rol waarin jij de ondersteuning en, indien nodig, zorg coördineert. De wijkverpleegkundige van het team staat voor je klaar en blijft eindverantwoordelijk voor de zorg.

Je werkzaamheden zijn onder meer;

  • Verrichten van verpleegtechnische handelingen;
  • Bevorderen welzijn cliënt en stimuleren zelfredzaamheid;
  • Je hebt een signalerende en coördinerende functie m.b.t. welzijn, de verzorging en verpleging;
  • Je ziet wanneer de zorgbehoefte of het welzijn verandert en onderneemt actie door afstemming met bijvoorbeeld huisarts, familie of wijkverpleging;
  • Samenwerken met familie en/of mantelzorgverleners;
  • Je bent het aanspreekpunt voor andere collega 's in het team en begeleid deze bij vraagstukken rondom de zorg;

En jij?

Je bent een gedreven verzorgende IG en werkend in de (thuis)zorg bij ZINN. Je bouwt graag mee aan het opzetten van een nieuw team. Samen met je team maak jij het verschil in het leven van onze cliënten! Je hebt affiniteit met de doelgroep dementie en bent flexibel in de uitvoering van zorgtaken, denken aan huishoudelijke taken, welzijnstaken en persoonlijke verzorging. Uren vinden plaats in overleg.

En dan?

Mocht de aanvraag van MPT zorg in het team groeien. En de functie groeit uit tot een volledige functie in contract uren. Dan zal er t.z.t door werving en selectie een vacature worden gesteld. Ben je door het meewerken in de opbouw enthousiast geworden en wil jij volledig in het MPT team aan de slag? Dan ga je mee in de sollicitatie procedure.

Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met , , op telefoonnummer .

Reageren? Solliciteer dan voor 29 februari via de solliciteerknop.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 8
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zinnzorg.nl/werken-bij-zinn/vacatures/oproep-verzorgende-ig-mpt-gr-noord-zuidharen-en-hoogezand

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.