Gastouder Gastouderbureau De 4 Blokken 24-11-2023

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Gastouder Gastouderbureau De 4 Blokken 24-11-2023

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Gastouderbureau de 4 blokken : Veiligheid en betrouwbaarheid

Wil je gastouder worden?

Heb jij er weleens over nagedacht om gastouder te worden?
Als gastouder is iedere dag weer anders. Meestal begint de dag van een gastouder met de gedachte hoe pak ik mijn opvang vandaag aan. Gastouder zijn is een beroep en biedt erkende kinderopvang waar ouders kinderopvangtoeslag voor kunnen krijgen wanneer je als gastouder bemiddeld wordt door een erkend gastouderbureau.

Het is belangrijk dat een gastouder en mijn gastouderbureau in grote lijnen op één lijn liggen.

Een gastouder moet een duizendpoot zijn!
Bij een gastouder leren kinderen nieuwe en spannende dingen en dit in een zorgzame omgeving. Daarnaast let je als gastouder op de wensen en behoeften van ieder kind. Je doet er alle moeite voor om een kind goed te leren kennen zodat je weet wat een kind bezighoudt. Als gastouder krijg je ook te maken met de wensen en ideeën van de ouders. Je moet dus in staat zijn om met de ouders een betrouwbare relatie aan te gaan en in gesprek kunnen gaan over opvoedingsvragen omdat je medeverantwoordelijk bent voor de opvoeding van de kinderen.

Wat zijn de voordelen van werken als gastouder?
Als gastouder werk je zelfstandig maar natuurlijk ondersteun ik je bij je werk als gastouder. Daarnaast zijn er regelmatig avonden die je inspireren en die je kennis kunnen uitbreiden.Ook de financiële afwikkeling richting de ouders regel ik voor je en ik zorg voor een zo snel mogelijke uitbetaling naar jou als gastouder (kassiersfunctie).Als gastouder kun je je eigen werkdagen en werktijden bepalen. Het werken als gastouder is heel goed te combineren met je eigen gezin.


Spreekt het bovenstaande je aan dan kun je je aanmelden via mijn website of telefonisch (tel. ). Er vindt daarna een intakegesprek plaats dit bij jou thuis. In dit gesprek wil ik je graag een beetje leren kennen en ik wil graag weten wat je motiveert en wat je ervaring is met opvoeden en het verzorgen van kinderen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGastouder
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.gastouderbureaude4blokken.nl/informatie-voor-gastouders/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.