Verzorgende IG Zonnehuisgroep Noord 09-04-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Verzorgende IG Zonnehuisgroep Noord 09-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Liever flexibel aan de slag?

 • Werken via Zonnehuis Flex

Verzorgende IG | Zonnehuis St. Jozef | Sappemeer

Ben jij een ervaren, zelfstandige en betrokken Verzorgende IG en zoek je een nieuwe werkplek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Jouw voornaamste taak is de persoonlijke verzorging, verpleging en ondersteuning van onze cliënten. Je doet verslag over hun fysieke, psychische en sociale welzijn. Wanneer het nodig is, pas je de zorgdoelen aan om beter aan te sluiten bij de behoeften van de cliënt. Je helpt en ondersteunt de cliënten bij dagelijkse activiteiten, geeft medicijnen en voert verpleegkundige handelingen uit. Ook bouw je een sterke band en werkrelatie op met cliënten en hun naasten.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een baan met veel afwisseling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. We snappen dat jouw flexibiliteit grenzen heeft, jouw privé leven is ook belangrijk en daar houden we zoveel als mogelijk rekening mee!

 • Een jaarcontract, met de intentie om het te verlengen naar onbepaalde tijd als we goed bij elkaar passen.
 • Het aantal te werken uren wordt in overleg met jou vastgesteld, met een max van 24 uur in de week.
 • Een salaris volgens de CAO VVT FWG 35 (maximaal € 3.256,53 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Bij ons bieden we een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden! Maak gebruik van belastingvoordeel om producten voordelig aan te schaffen, zoals een nieuwe (elektrische) fiets, een weekendje weg of bonnen voor HelloFresh ter waarde van € 250,- per jaar. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om met korting je sportschoolabonnement te vergoeden

Dit ben jij?

 • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG.
 • Je bent bekwaam in de verpleegtechnische handelingen.
 • Je bent oplossingsgericht, zelfstandig, klant- en resultaatgericht.
 • Je bezit goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt een flexibele instelling en een open houding.

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Noord is een zorgorganisatie die zich elke dag inzet om de wereld voor onze cliënten een beetje leuker en makkelijker te maken. Het motto van Zonnehuisgroep Noord is: "We gunnen iedereen een waardig leven" Met meerdere locaties in de provincie Groningen bieden wij zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan cliënten met diverse zorgbehoeften. We streven ernaar om hoogwaardige zorg te bieden die zoveel mogelijk aansluit bij de behoeftes van onze cliënten. Daarnaast willen we hen een veilige en prettige leefomgeving bieden: wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doen we het voor.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Anja Schmitz (verpleegkundige) via . Voor vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure kun je bellen met (adviseur werving & selectie) via .

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Nadat wij vervolgens de VOG ontvangen hebben, krijg je het voorgeschoten bedrag terug bij je eerste salarisuitbetaling.

Je kunt solliciteren via onderstaande button.


Liever flexibel aan de slag?

 • Werken via Zonnehuis Flex

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]3256 – 3256
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieSappemeer, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zonnehuisgroepnoord.nl/portal-over-het-bedrijf/24-063-verzorgende-ig-zonnehuis-st-jozef-sappemeer

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.