Vrijwilliger Zinn 31-01-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Vrijwilliger Zinn 31-01-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Vrijwilliger locatie De Burcht | Hoogezand

Werkgebied Hoogezand

Vakgebied Ondersteunende functies

Vacaturenummer 104

Aan de slag als vrijwilliger bij een gezellige locatie met aandacht voor elkaar en de Groningse cultuur? Word dan vrijwilliger bij locatie De Burcht.

In de Burcht ontvangen ruim 180 ouderen hoogwaardige zorg, begeleiding en revalidatie in een gezellige, sfeervolle omgeving. Zij kunnen rekenen op hulp, zorg en verpleging op maat. Naast De Burcht biedt ZINN sinds 2020 zorg- en huurappartementen in Hoogezand aan.

De Burcht heeft o.a.een biljart, kapper, pedicure en winkel. Er is volop gelegenheid om samen te genieten van een kop koffie of een maaltijd in de prachtige serre of het restaurant. Er is een beschutte tuin met terras aanwezig.

In de Burcht hebben we verschillende woonvormen: wonen met dementie, zelfstandig wonen met zorg en wonen met intensieve zorg. Binnen deze woonvormen is het mogelijk om als vrijwilliger aan de slag te aan. We werken (vaak) met een vast dagdeel in de week voor onze vrijwilliger waarbinnen een duidelijk afstemming plaatsvindt tussen afdeling en vrijwilliger. Dit kan betekenen dat je de ene week komt fietsen en op een ander moment gaat koffie drinken met bewoners in het restaurant. Er is veel afwisseling en mogelijkheden voor de vrijwilligers waarbinnen het welzijn van de bewoners voorop staat.

Bij De Burcht kun je als vrijwilliger aan de slag:

  • om te fietsen of te wandelen
  • bij de activiteiten van WelZINN
  • als chauffeur / bijrijder op de rolstoelbus
  • op de huiskamers van zorgafdelingen of buurthuiskamers
  • als kerkvrijwilliger binnen de geestelijke verzorging

En jij?

  • Je hebt affiniteit met ouderen
  • Je bent enthousiast, professioneel en mensgericht
  • Je kan zelfstandig werken

Bij ZINN is aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing van vrijwilligers. ZINN hanteert diverse onkostenvergoedingen en zorgt dat je verzekerd bent. We trakteren jou op een eindejaarsgeschenk, bieden gezellige en informatieve bijeenkomsten en de mogelijkheid om kosteloos scholing via ZINN te volgen.

Ben je enthousiast en wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij ZINN? Mail ons dan:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaatje
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zinnzorg.nl/werken-bij-zinn/vacatures/vrijwilliger-locatie-de-burcht-hoogezand

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.