Accountmanager Bossers & Cnossen 22-03-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Accountmanager Bossers & Cnossen 22-03-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

36-40 uur | Groningen

Hé jij daar! Krijg jij er energie van om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen? En wil je dit doen in het, al zeggen we het zelf, leukste bedrijf van Groningen? Dan hebben wij goed nieuws, want wij zoeken per direct een accountmanager.

Wat ga je doen als Accountmanager?

Je bedient onze bestaande klanten in de volle breedte en zorgt dat ze blij zijn en blijven. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten. Met jouw communicatieve eigenschappen en vakkennis weet jij de klant van passend advies te voorzien. Kennis van ons volledige (diensten)portfolio is een vereiste en daar krijg je alle tijd voor om je dat eigen te maken.

Wie ben jij?

Een aanpakker met balans tussen daadkracht, kwaliteit en commercie. Jij onderhoudt de relaties en pikt kansen feilloos op. Je weet de klantbehoefte te vertalen naar commerciële voorstellen. Daarnaast beschik je over relevante kennis van de moderne werkplek, zodat jij de klant vanuit jouw kennis kunt adviseren en ontzorgen. Zo overtref jij de verwachtingen van de klant!

Wie zijn wij?

Nu en in de toekomst gaat IT over de gebruiker. Bossers & Cnossen beheerst en beheert het gehele speelveld. Ons doel? Het inrichten van een complete werkomgeving dat past bij de eindgebruiker van de klant.

En dat is nog niet alles. Bossers & Cnossen werkt nét een beetje anders dan je waarschijnlijk gewend bent. Wij kennen geen hiërarchie, maar werken holacratisch. Wat dat precies is leggen we je graag uit onder het genot van een kop koffie, maar de essentie is dat iedereen gelijk is, er veel vrijheid is en we je aanmoedigen om te ondernemen in jouw rol. Als je bij B&C aan de slag gaat verven we je in de eerste maand blauw! Dit doen we middels kennismaking met alle bedrijfsonderdelen, jou mee te nemen in onze holacratische manier van werken en door jou te coachen on the job voor een vliegende start.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een salaris tussen de €3.436,40 en €4.583,50 bruto fulltime afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • Een jaarlijks studiebudget van €1000;
  • 26 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen;
  • Zeer aantrekkelijke pensioensregeling;
  • Een fiets- en sportplan;
  • Een hele gezellige personeelsvereniging;
  • En tot slot crypto aandelen in ons mooie bedrijf. Samen genieten van de winst!

Enthousiast geworden?

Terecht! Reageer snel met jouw cv en motivatiebrief, en als we een match zien nodigen wij je uit op ons kantoor voor een kop koffie en een goed gesprek. Hopelijk tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Hulp nodig?
Mail de servicedesk

Onze IT-servicedesk staat klaar om je te ondersteunen bij al je technische vragen en problemen. We bieden snelle en betrouwbare oplossingen om ervoor te zorgen dat jouw IT-gerelateerde uitdagingen soepel worden opgelost.


Bezoekadres:
Wasaweg 3
9723 JD Groningen

Contact:
Tel:
E-mail:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]3436 – 4583
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheICT
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://bnc.nl/over-ons/werken-bij/accountmanager/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.