AVO docent Groningen Maandag 04-06-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. AVO docent Groningen Maandag 04-06-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Over de functie

Wij zijn opzoek naar een AVO docent voor in onze vast formatie. Ben jij diegene die wij zoeken? Als AVO docent ben je een echte alleskunner. Jij kan namelijk zowel Nederlands, rekenen, Engels, culturele vorming als lichamelijke opvoeding geven. Je kan de lessen goed af stemmen op de behoeften van de leerlingen en daarnaast lever je een bijdrage aan de algemene ontwikkeling van hen. Je bent pedagogisch sterk en je bent een kei in het creëren van een veilig klimaat voor de leerlingen. Bij Maandag® krijg je een (vast) dienstverband en gaan we samen op zoek naar de perfecte school voor jou!

Wat bieden we jou?

 • Een salaris conform de CAO met een minimum van €3301,00 en een maximum van €5862,00 bruto o.b.v. 40 uur;
 • Een kilometervergoeding van €0,23 cent per kilometer zonder maximum;
 • (Vast) dienstverband en pensioenopbouw;
 • Eindejaarsuitkering en vakantiegeld;
 • Persoonlijke begeleiding vanuit mij en de accountmanager;
 • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen middels onze in-house Academy bij Maandag

Functie eisen

 • Tweedegraadsbevoegdheid, of PABO;
 • Recente werk- en/of stage ervaring als docent;
 • Je bent per schooljaar 24-25 beschikbaar;

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de AVO docent Groningen die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitelonbekend
Indicatie salaris (min – max]3301 – 5862
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)8 – 40
Contactgegevenssascha.blok@maandag.nl , 657390160 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108218818?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.