Docent wiskunde Groningen Maandag 23-05-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Docent wiskunde Groningen Maandag 23-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als docent wiskunde binnen Maandag® ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van onderwijs aan leerlingen van verschillende niveaus. Je bereid lessen voor en neemt de leerlingen helemaal mee in de wereld van wiskunde. Zijn jij en wiskunde onafscheidelijk en wil je graag je kennis en enthousiasme delen met verschillende doelgroepen en instellingen binnen het onderwijs? Dan is detacheren via Maandag® iets voor jou! Bij Maandag® helpen we jou om jouw droombaan te vinden. Samen gaan we op zoek naar een onderwijsinstelling waar jij de uitdaging kunt aangaan.

Wanneer je via Maandag® gedetacheerd wordt, ontvang je een (vast) dienstverband en zullen we samen onderzoeken wat voor jou de meest geschikte school is. Dus waar wacht je nog op? Laat jouw wiskundige avontuur beginnen! Solliciteren kan direct via onderstaande button. Ik zal binnen 48 uur contact met je opnemen en je alles vertellen over de mogelijkheden!

Functie eisen

 • Eerste of tweedegraadsbevoegdheid, of in opleiding tot docent wiskunde;
 • Recente werk- en/of stage ervaring als docent wiskunde;
 • 0,2 tot 1 FTE;
 • Per schooljaar 24-25 beschikbaar;

Wat bieden wij?

 • Een salaris conform de CAO van het Voortgezet Onderwijs met een minimum van €3301,00 en een maximum van €5862,00 bruto o.b.v. 40 uur;
 • Dertiende maand en pensioenopbouw;
 • Uiteraard word je door betaald tijdens de schoolvakanties en krijg je vakantiegeld;
 • Een kilometervergoeding van €0,23 cent per kilometer zonder maximum;
 • Persoonlijke begeleiding vanuit mij en de accountmanager;
 • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen middels onze in-house Academy bij Maandag®.
 • Een leaseauto wanneer nodig; 

Over het bedrijf

Het hele schooljaar door werken wij als Maandag® nauw samen met scholen om de formatie compleet te houden. Maandag® beschikt over een groot netwerk en ons doel is om een passende match te maken tussen jou als docent en de school. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn wij zo'n goed team. Waar jij jouw bijdrage levert aan de ontwikkeling van de leerlingen, dragen wij zorg voor jouw ontwikkeling.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent wiskunde Groningen die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Wiskunde
Indicatie salaris (min – max]3301 – 5862
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)0 – 40
Contactgegevenssascha.blok@maandag.nl , 657390160 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108181551?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.