Begeleider gehandicaptenzorg Tempo-Team 21-02-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Begeleider gehandicaptenzorg Tempo-Team 21-02-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Wil jij werken bij een zorginstelling op een unieke, duurzame en groene locatie in de provincie Groningen. Als begeleider ga jij werken met bewoners die een verstandelijke beperking hebben. Er wordt veel gedaan voor de bewoners, denk aan theatervoorstellingen en concerten. Heb jij ervaring met bijvoorbeeld verpleegkunde, psychologie of orthopedagogiek? Wil jij begeleider worden? Dan kun je intern opgeleid worden.

Wat bieden wij jou
 • Schaal 35-40: Tussen de €14,9 en €22,66 bruto p/u
 • Een vaste baan voor minimaal 32 uur per week
 • Optie op een interne opleiding mbo 4 MZ in 3 jaar
 • Reiskosten €0,19 per km, CAO gehandicaptenzorg
 • Eindejaarsuitkering
 • Toeslagen 100-160% voor onregelmatige diensten
Wie ben jij

Als begeleider in de gehandicaptenzorg heb jij inlevingsvermogen, weerbaarheid en openheid. Om als begeleider te kunnen werken heb je:

 • Een diploma mbo-4 of hbo richting maatschappelijke zorg, social work of pabo.
 • Ervaring met verpleegkunde, psychologie of orthopedagogiek en wil jij een opleiding volgen tot begeleider? Dan ben je ook welkom om te solliciteren,
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Wat ga je doen

Als begeleider krijg je te maken met bewoners die niet zelfstandig kunnen deelnemen aan de samenleving. Sommigen hebben complexe gedragsproblematiek. Rituelen en symbolen zijn voor deze bewoners een belangrijk houvast. Ook wordt er aan de wisselingen van de seizoenen veel aandacht besteed. Zo weten de bewoners wat er komen gaat. Daar waar mogelijk krijgt een bewoner onder begeleiding dagelijks terugkerende bezigheden aangeboden. Bijvoorbeeld een taak in de huishouding, werken in de tuin of op de boerderij. Voor veel bewoners is het belangrijk om samen voor het dorp te zorgen en creëren ze een gevoel van saamhorigheid.

 • Jij bent verantwoordelijk voor de begeleiding en verzorging van bewoners met een verstandelijke beperking,
 • Jij zorgt dat cliënten zich begrepen en gehoord voelen,
 • Samen met jouw collega specialisten zorg je voor een veilig woonklimaat, bouw je en band op en bied je structuur in hun dagelijks leven,
Waar ga je werken

Je komt te werken in een dorpsgemeenschap met zo'n 400 bewoners. Hier bieden ze 24-uur verblijfszorg. Er zijn 42 woongroepen die gebruik kunnen maken van winkeltjes, een theaterzaal een werkhuis en andere gebruiksruimten. Hier zijn vrije tijd clubs en er wordt om de zondag ook een koffieconcert gegeven. Jij krijgt:

 • Een ruime inwerkperiode en goede begeleiding,
 • Fijne collega's waarbij je feedback mag geven en er een korte lijn is met de leidinggevende,
 • Een duurzame en groene werkomgeving.
Sollicitatie

Wil jij als Begeleider gehandicaptenzorg aan de slag? Solliciteer dan snel! Binnen 24 uur nemen wij contact met je op. Wil je op een andere manier solliciteren of nog een vraag stellen, check dan onze contactgegevens. Of stuur mij Yente een WhatsApp berichtje via het nummer 06-51635261. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30-17.30 uur.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider Gehandicaptenzorg
Indicatie salaris (min – max]22 – 22
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensrecruitment.medisch@tempo-team.nl , 06-51635261 onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieSappemeer, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/NjGF6bN21tYR0N3QYq3J

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.