Bouwkundig Vastgoedinspecteur NEN 2767 Syplon 21-04-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Bouwkundig Vastgoedinspecteur NEN 2767 Syplon 21-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Bouwkundig Vastgoedinspecteur NEN 2767

- inspecties - meerjaren onderhoudsplannen - beheer & onderhoud

-

Voor onze afdeling Beheer & Onderhoud zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig, analytisch denkend en dienstverlenend bouwkundig vastgoedinspecteur. Werk jij op dit moment bijvoorbeeld als werkvoorbereider, inspecteur, planner of projectmedewerker in een (bouw)technische organisatie? En ben je op zoek naar uitdagende en gevarieerde werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De uitdaging bij Syplon

Als bouwkundig vastgoedinspecteur inspecteer je de fysieke staat van gebouwen op bouwkundig, constructief en installatietechnisch vlak. Daarbij breng jij de duurzame kansen voor de toekomst in kaart en werk je deze verder uit in een duurzaam meerjaren onderhoudsplan (DMJOP). Jij krijgt te maken met zeer afwisselende werkzaamheden in uiteenlopende projecten en gebouwen; van fietsenstalling tot hoogstaande hightech gebouwen. Daarbij heb je veel contact met opdrachtgevers, uitvoerende partijen en eindgebruikers.

De belangrijkste taken zijn het uitvoeren van onderhoudsinspecties, zoals nulmetingen en conditiemetingen (vaak conform de NEN 2767). Het verwerken van de gegevens vindt plaats in het gebouwbeheerpakket O-prognose. Het opstellen van een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) doe je zelfstandig en/of samen met collega's van de afdeling Beheer & Onderhoud. Tevens behoort tot de werkzaamheden het voorbereiden van inspecties, verzamelen van gebouwgegevens en het inmeten van gebouwen (al dan niet conform de NEN 2580).

Het ideaalprofiel

Onze nieuwe collega heeft een afgeronde mbo/hbo-opleiding Bouwkunde/Built Environment of een gelijkwaardig niveau, daarnaast:

  • Heb je ervaring bij een bouwbedrijf of dienstverlener in de keten als werkvoorbereiding, gebouwinspecties en/of gebouwbeheer.
  • Heb je actuele kennis van de binnen het vakgebied relevante wet- en regelgeving en kennis van de norm NEN 2767.
  • Kun je goed communiceren én luisteren en met jouw klantgerichtheid ontzorg je onze opdrachtgevers volledig.
  • Beschik je over een groot analytisch vermogen, waardoor je relevante verbanden snel ziet.
  • Ben je flexibel en stressbestendig; geen dag is hetzelfde waardoor je makkelijk moet kunnen schakelen.
  • Kun je goed zelfstandig werken, maar ben je ook een teamplayer. Inspecties doe je namelijk vaak alleen, maar op kantoor werk je nauw samen met de collega's.
  • Heb je kennis van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
  • Ben je in bezit van een rijbewijs B.

Wat biedt Syplon?

Syplon biedt een moderne, duurzame en uitdagende werkomgeving met zeer diverse en interessante projecten én opdrachtgevers in het noorden van Nederland. Als nieuwe collega kom je in een ervaren, gezellig en enthousiast team terecht.

Naast goede arbeidsvoorwaarden conform cao Architectenbureaus, 30 vakantiedagen en een winstdelingsregeling, behoren een auto, telefoon en laptop van de zaak tot de mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen (zowel persoonlijk als vakinhoudelijk). Wij hebben hiervoor speciaal de Syplon Academy ontwikkeld. Doorgroei wordt gefaciliteerd maar jij bent diegene die dat bepaalt. Het betreft een functie voor 32 tot 40 uren per week.

Interesse in een carrière bij Syplon?

W ij zijn erg benieuwd naar jouw cv en motivatie! Stuur deze naar

EERST KENNISMAKEN EN DAN PAS SOLLICITEREN?

Wil je eerst even de sfeer proeven en ons nieuwe kantoor bekijken, maak dan een afspraak om geheel vrijblijvend langs te komen.

Of kom langs op de INLOOP voor sollicitanten, deze is iedere eerste donderdag van de maand van 16:00 - 18:30 uur. Om zo kennis te maken met medewerkers die de functie nu al uitvoeren en met jouw mogelijke coach en leidinggevende. Om zo alle vragen te kunnen stellen die je maar wilt en je te laten inspireren. Zodat je later kan besluiten of j e daadwerkelijk wilt gaan solliciteren.

Neem contact op met l om een afspraak in te plannen of je aan te melden voor de INLOOP.

EERST TELEFONISCH CONTACT?

Wil je eerst meer te weten komen over de functie? Bel naar of laat hier jouw telefoonnummer achter en dan bellen wij jou binnen 24 uur.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBouwinspecteur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.syplon.nl/vacature/bouwkundig-vastgoedinspecteur-nen-2767/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.