Chauffeur Kwartier Zorg & Welzijn 11-11-2023

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Chauffeur Kwartier Zorg & Welzijn 11-11-2023

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

E:

T:

A: Laan van de Sport 2, 9603 TG Hoogezand

Onze clienten komen van maandag tot en met vrijdag op onze locatie voor dagbesteding. De groep clienten die komen varieren zowel in leeftijd en in de reden waarom men dagbesteding nodig heeft. We sluiten zoveel mogelijk aan bij wat de client wenst. Zo kan het zijn dat iemand een brommer gaat reviseren, een ander is weer creatief met een kwast.

Doordat we aansluiten bij onze clienten, brengt dit met zich mee dat niet iedereen op dezelfde tijd kan komen. Zo kan het zijn dat iemand van 70 jaar niet om 8.00 klaar kan staan in verband met bijvoorbeeld de thuiszorg. We passen de tijden dan zoveel mogelijk aan bij de wensen van onze clienten. Dit geldt ook voor de middag. Niet iedereen heeft even veel energie.

Naast het vervoeren van onze clienten is er ook de mogelijkheid om de clienten te ondersteunen in hun activiteiten. Er vindt een verscheidenheid van activiteiten plaats, zoals houtwerkzaamheden, techniek, ruimte voor sport en spel, creatief, buiten activiteiten, een brocantewinkel, etc.WijWij houden van sfeer en gemoedelijkheid. We zien het liefst dat iedereen met een lach binnen komt en met een lach weer naar huis gaat.

Vaardigheden en kwaliteiten

Wij zoeken vrijwilligers die kunnen omgaan met mensen met een beperking. Het alle belangrijkste is respect hebben voor elkaar. Als chauffeur zijnde ben je meestal de eerste die de client ziet en is een goed begin van de dag belangrijk voor de rest van de dag. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en communicatie. Je bent representatief en hebt een dienstverlenende houding en hebt een dosis humor. Daarnaast beschik je over een rijbewijs.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider Dagbesteding
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kwartierzorgenwelzijn.nl/vacature/vrijwilligers-vervoer-en-evt-ondersteuning-activiteiten/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.