Verpleegkundige Zinn 13-12-2023

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Verpleegkundige Zinn 13-12-2023

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Verpleegkundige | Thuiszorgteams in Groningen

Aantal uur per week 20 - 28 uur per week

Werkgebied Groningen

Dienstverband Onbepaalde tijd

Opleidingsniveau MBO

Vacaturenummer 297

Verpleegkundige | Thuiszorg

Wil jij samen met jouw collega's de beste zorg aan huis bieden? Kom dan werken bij ZINN!

De baan

Je gaat aan het werk binnen het thuiszorgteam Selwerd, thuiszorgteam De Vecht of thuiszorgteam Vinkhuizen in Groningen. Een team wordt ondersteund door een thuiszorgcoach. Bij ZINN Thuiszorg is geen dag hetzelfde. Je komt cliënten met verschillende problematiek tegen zoals o.a. eenzaamheid, dementie, chronische ziektes en psychiatrische klachten. Je bent veel onderweg en bezoekt cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving. De routes zijn compact en op de fiets te doen. Binnen ZINN Thuiszorg werk je niet alleen! Je start gezamenlijk vanuit de thuiszorgpost. Onderweg heb je regelmatig contact met je collega's en na afloop van je dienst ontmoeten jullie elkaar op de teampost.

Taken van de verpleegkundige zijn onder andere:

  • Het uitvoeren van verpleeg- en medisch-technische handelingen;
  • Begeleiden van cliënten bij het verrichten van ADL+ HDL activiteiten en het stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënten;
  • Feedback geven aan collega's en verstrekken van gerichte informatie in het kader van rapportage en het welzijn van de cliënten;
  • Je werkt in een multidisciplinair team.

En jij?

Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding verpleegkunde, kwalificatieniveau 4 (MBO-V) of 5 (HBO-V). Je beschikt over goede sociale vaardigheden die zich vertalen naar een open manier van communiceren. Je weet je kennis en vaardigheden helder over te brengen op het team. Ervaring in de ouderenzorg/thuiszorg is een pré. Je bent bereid om alle diensten te werken, ook het werken in achterwachtdiensten behoort tot de mogelijkheden. Je bent ondernemend, flexibel en creatief ingesteld en onderschrijft de visie van ZINN zoals neergelegd in de beleidsnotitie Welzijn Wonen en Zorg.

Samen met het team de beste zorg bieden, die uitdaging ga ik graag aan.

Wie zijn wij?

ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. In zes moderne woonzorglocaties en vanuit zeventien thuiszorgteams onderscheidt ZINN zich door deskundige zorg. Voor de bijna 3000 medewerkers, die zich dagelijks met hart en ziel inzetten, is er veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

Ons aanbod

We bieden je een marktconform salaris (max FWG 45, cao VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring. Naast een marktconforme beloning volgens de CAO kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo hebben we een mooi secundair pakket met pensioen, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie.

Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan voor thuiszorgteam Selwerd en Vinkhuizen met , , op telefoonnummer en voor thuiszorgteam De Vecht met Ingrid Venema, , op telefoonnummer .

Reageren?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige Thuiszorg
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zinnzorg.nl/werken-bij/vacatures-2/verpleegkundige-thuiszorgteams-in-groningen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.