Communicatiemedewerker The Hague Humanity Hub 26-05-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Communicatiemedewerker The Hague Humanity Hub 26-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Bringing the peace and justice community together

COMMUNICATIEMEDEWERKER

Functieomschrijving

Ben jij de digitale content creator die het online bereik en de betrokkenheid van The Hague Humanity Hub en Just Peace een boost kan geven?

Wij zijn op zoek naar een parttime communicatiemedewerker (32 uur per week) om ons groeiende communicatieteam te versterken!

Om de communicatie van de Humanity Hub en Just Peace te ondersteunen, redigeer, , schrijf en publiceer je content en houd je beide websites up-to-date. Hierbij waarborg je consistentie in berichtgeving, tone of voice en merkidentiteit op alle communicatieplatforms.

Je selecteert en bewerkt foto's, maakt visuals en social media banners met behulp van Canva of Adobe Suite. Daarnaast pas je content aan voor onze social media kanalen.

De content voor de Humanity Hub zal in het Engels worden geproduceerd, terwijl alle content voor Just Peace zowel in het Nederlands als in het Engels zal zijn. In nauwe samenwerking met de Communicatie- en Marketingmanager en het programmateam, creëer en coördineer je communicatiecampagnes voor verschillende programma's en projecten. Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van onze communicatiestrategieën.

Ook help je om de branding en identiteit van Humanity Hub en Just Peace te optimaliseren en te versterken.

Takenpakket

 • Het ontwikkelen van content en verhalen via presentaties, artikelen, interviews, blogposts, video's en diverse mediavormen, gericht op het herkennen en benutten van content mogelijkheden binnen onze gemeenschap om zodoende relevante content en verhalen te realiseren
 • Beheren van de social media kanalen, nieuwsbrieven en websites van onze merken Humanity Hub en Just Peace
 • Identificeren en bewaken van KPI's om het succes van onze online campagnes te evalueren en erover te rapporteren, in samenwerking met de Communicatie- en Marketingmanager
 • Ondersteunen in de ontwikkeling en uitvoering van onze communicatiestrategie
 • Ontwikkelen en uitvoeren van projectspecifieke communicatiecampagnes en materialen
 • Nauw samenwerken met de projectcoördinatoren om te voldoen aan de communicatie-eisen van programma's en partnerschappen
 • Ontwikkelen en onderhouden van relaties met belangrijke stakeholders
 • Op de hoogte blijven van de nieuwste trends en beste praktijken op het gebied van sociale media en communicatie en deze toepassen
 • Het team ondersteunen waar nodig, inclusief evenementen en projecten

Wat neem je mee?

 • Een MBO/HBO/WO diploma in communicatie/marketing/internationale betrekkingen/politiek of een ander relevant vakgebied
 • Een vaardige schrijver, zowel in het Engels als in het Nederlands en in staat om de juiste tone of voice te hanterenvoor onze communicatie
 • Kennis van grafische ontwerpsoftware (Canva/Adobe Suite), tools voor sociale media (bv. Zoho), nieuwsbrief tools (bijv. Mailchimp/Zoho Campaigns), CMS systemen (bijv. Bolt).
 • Minimaal 2 jaar eerdere werkervaring in communicatie, waaronder social media, marketing en online campagnes
 • In staat om de juiste toon en uitstraling van Humanity Hub en Just Peace neer te zetten
 • Vlotte pen die pakkende teksten van schrijven
 • Affiniteit met vrede en recht in Den Haag en de missie van Humanity Hub.

Wat wij bieden

 • Een jaarcontract, vier dagen per week (0,8 FTE of 32 uur p/w) met de mogelijkheid tot verlenging
 • Een fulltime salaris van €2900 per maand (op basis van 40 uur). Het salarisaanbod kan naar boven of beneden worden bijgesteld, afhankelijk van kwalificaties
 • Pensioenbijdrage
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen (gebaseerd op een fulltime functie)
 • Laptop, communicatievergoeding en thuiswerkvergoeding
 • Een flexibele werkomgeving
 • Een verantwoordelijke rol in een ambitieuze en groeiende non-profitorganisatie, waar jouw expertise, advies en werk worden gewaardeerd
 • Een dynamisch, jong team met een goede werksfeer
 • Een levendig en inspirerend netwerk van internationale professionals die bijdragen aan een vreedzamere en rechtvaardigere wereld
 • Toegang tot alle evenementen, workshops en trainingen voor Humanity leden
 • Een mooie en creatieve werkplek in hartje Den Haag
 • 25% korting op aankopen in het Humanity Hub Café

Over the Hague Humanity Hub

The Humanity Hub is een stichting zonder winstoogmerk die maatschappelijke organisaties in Den Haag ondersteunt en versterkt die zich inzetten voor een vreedzamere en rechtvaardigere wereld.

Wij faciliteren samenwerking en innovatie door de noodzakelijke ingrediënten te bieden voor toevallige ontmoetingen, inspirerende samenwerkingen en de uitwisseling van kennis.

The Hub is zowel een actief beheerde community als een prachtig ontworpen ruimte in het centrum van Den Haag, waar professionals met elkaar in contact kunnen komen en kunnen samenwerken, werken en evenementen kunnen organiseren.

Onze groeiende gemeenschap is actief in een breed scala van gebieden, zoals vredesopbouw, rechtvaardigheidsinnovatie, onderwijs, humanitaire actie, klimaatactie en ontwikkelingshulp. Van non-profit tot profit, van start-ups tot scale-ups, van kleine lokale tot grote internationale organisaties en de academische wereld, iedereen is welkom.

Onze ambitie is om het potentieel van het ecosysteem te versterken door zoveel mogelijk relevante organisaties te betrekken bij onze community.

Over Just Peace

Just Peace The Hague is een publieksgericht programma met als doel de verschillende manieren waarop (inter)nationale organisaties in Den Haag werken aan een vreedzamere en rechtvaardigere wereld onder de aandacht te brengen. Just Peace wil Vrede & Recht tot leven brengen voor iedereen in de stad door middel van evenementen, een online platform met verhalen en een actieve community van partnerorganisaties.

Het Just Peace programma is een samenwerking tussen de Gemeente Den Haag en verschillende vrede en recht organisaties in Den Haag en wordt gecoördineerd door The Hague Humanity Hub.

Hoe kan je solliciteren

Wil jij ons team versterken? Solliciteer dan vandaag nog!

Stuur een motivatiebrief (max 1 pagina, waarin je uitlegt hoe je aan de functie-eisen voldoet en wat jou de ideale kandidaat voor deze functie maakt) en jouw CV naar met als onderwerpregel "Sollicitatie Communicatiemedewerker".

Sollicitanten moeten in Nederland verblijven en het recht hebben om in Nederland te werken.

1,true,6,Contact Email,2 1,false,1,First Name,2 1,false,1,Last Name,2

The Hague Humanity Hub

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOnline Communicatiemedewerker
Indicatie salaris (min – max]2900 – 2900
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieThesinge, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.humanityhub.net/news/communicatiemedewerker/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.