Diëtist Zinn 08-03-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Diëtist Zinn 08-03-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Wat is er te doen bij ZINN? Een goed idee of klacht? Vrienden van ZINN MagaZINN

 • Huidige: Diëtist

Diëtist

Aantal uur per week 24 uren per week

Werkgebied Groningen, Haren en Hoogezand

Dienstverband Onbepaalde tijd

Vakgebied (Para)medisch

Opleidingsniveau HBO

Vacaturenummer 1100

Jouw vakkennis inzetten voor de begeleiding van onze cliënten? Kom werken bij ZINN!

Wij zoeken binnen ZINN Gezondheidszorg een kandidaat voor de functie van Diëtist.

 • 24 uur per week, Hoogezand, Haren en Groningen
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Met ingang van 1-5-2024 of zo spoedig mogelijk.

De baan

De afdeling diëtetiek bestaat uit 3 diëtisten en vormt samen met 3 logopedisten een vakgroep binnen ZINN Gezondheidszorg. Als vakgroep zijn we nauw betrokken bij de voeding van de revalidanten en bewoners en het algehele voedingsbeleid van ZINN. Daarnaast werken we veel samen met andere disciplines, externe instanties en leveranciers.

Als diëtist behandel je bij ons cliënten op één van onze locaties of in hun vertrouwde eigen thuissituatie. Binnen de intramurale verpleeghuiszorg ben je betrokken bij verschillende doelgroepen, waaronder kortdurende revalidatie, psychogeriatrie en langdurige somatische zorg. Je begeleidt en behandelt cliënten met vragen en problemen op het gebied van voeding en diëtetiek. Je stemt de voedings- en dieetzorg af op de individuele cliënt en draagt zorg voor de rapportage van de diëtistische behandeling en begeleiding.

Het accent van de huidige functie ligt op werkzaamheden binnen de eerstelijn in Hoogezand, Haren en Groningen. Daarnaast werk je in de intramurale setting van onze locatie de Burcht in Hoogezand met de doelgroepen psychogeriatrie en langdurige somatische zorg. Onderdeel van je werkzaamheden is profilering van de vakgroep diëtetiek, intra- en extramuraal en kennisoverdracht op intern en extern niveau.

Het betreft een zelfstandige en uitdagende baan in een organisatie die volop in beweging is en waar ruimte is voor jouw ontwikkeling en ideeën.

En jij?

 • Beschikt over een afgeronde HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek;
 • Bent geregistreerd in het kwaliteitsregister voor Paramedici;
 • Hebt bij voorkeur enkele jaren werkervaring als diëtist;
 • Hebt affiniteit met de ouderenzorg;
 • Beschikt over een proactieve, flexibele en initiërende werkhouding;
 • Bent enthousiasmerend en op samenwerking gericht een netwerker;
 • Beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • Werkt gestructureerd en kan goed organiseren;
 • Staat sterk in je schoenen en bent besluitvaardig;
 • Beschikt over een kritische blik;
 • Beschikt over een auto.

Wie zijn wij?

ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Bijna 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

Binnen ZINN Gezondheidszorg zijn verschillende disciplines ondergebracht waaronder artsen, verpleegkundig specialisten, psychologen, mondzorgspecialisten, fysio- en ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en geestelijke verzorgers. Het werkveld is hoofdzakelijk gericht op de locaties van ZINN in Groningen, Haren en Hoogezand. Daarnaast zijn ook samenwerkingsverbanden met externe partijen in de omgeving afgesloten en wordt er eerstelijns zorg aangeboden. ZINN Gezondheidszorg is volop in ontwikkeling en op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

Ons aanbod

We bieden je een marktconform salaris (FWG 50 cao VVT), inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast is er een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten. Tevens ontvang je bij ZINN een eindejaarsuitkering.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met je mogelijk toekomstige collega: diëtiste , op telefoonnummer of diëtiste Ine Visser, op telefoonnummer . Voor meer informatie over ZINN Gezondheidszorg verwijzen wij je naar onze website .

Reageren? Solliciteer vóór 21 maart a.s. via de solliciteren knop.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDiëtist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zinnzorg.nl/werken-bij-zinn/vacatures/dietist

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.