Engineer Nijburg Industry Group 11-11-2023

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Engineer Nijburg Industry Group 11-11-2023

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 


Engineer

Wij vragen

 • 1 - 4 jaar werkervaring
 • Nauwkeurig en klantgericht
 • Zelfstandig

Wij bieden

 • 32 - 40 uur
 • €2850 - €3800 bij FT dienstverband
 • 38 vakantiedagen

Waarom NIG?

 • Goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Vrijheid in je werkzaamheden
 • Een dynamische werkomgeving

Engineer

In het kort
Voor de divisie Installatie, locatie Sappemeer, zijn wij op zoek naar een Engineer. Met jouw technische kennis en inzicht weet je een idee om te zetten in een praktisch ontwerp.

De functie
Als engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van luchtbehandelingsinstallaties. Je ontwerpt de installaties van luchtbehandelingskast tot rooster en alles wat daartussen hoort. De opdrachtgever heeft vaak een algemeen beeld en jij zet dit beeld om in een daadwerkelijk ontwerp. Vanuit jouw uitgebreide productkennis beoordeel je wat er wel en niet mogelijk is en daarnaast houd je rekening met de belangrijke bouwkundige aspecten. Gedurende het hele ontwerp proces ben je een belangrijke adviseur voor de opdrachtgever. Afhankelijk van de wens van de opdrachtgever werk je het uiteindelijke ontwerp uit op papier of in een tekenprogramma (voornamelijk Revit).

Als engineer werk je veelal zelfstandig aan je eigen projecten. Wel heb je veel contact met collega's, zo overleg je met de afdeling calculatie over de kostprijzen van de diverse onderdelen en daarnaast spreek je complexe opdrachten door met een collega engineer.

Wie zoeken wij

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau (richting Werktuigbouwkunde);
 • Je hebt ervaring met Revit;
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden;
 • Je beschikt over een afgeronde TVVL cursus Luchtbehandelingstechniek of bent bereid deze te halen;
 • Bij voorkeur heb je ervaring in een soortgelijke functie binnen de installatietechniek;
 • In je werk kan je snel schakelen en je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij?

Werken voor de Nijburg Industry Group betekent werken voor een groeiende organisatie met een groot marktaandeel. Wij bieden een prettige en dynamische werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega's. Ook hechten wij veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Bij de Nijburg Industry Group zijn er vele doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie en gelieerde werkmaatschappijen. Het behouden en uitbreiden van kennis wordt in deze flexibele markt steeds belangrijker. Wij bieden daarom scholing en cursussen om de ontwikkeling van onze medewerkers optimaal te bevorderen. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en de werksfeer is betrokken en informeel. Wij hanteren de cao Metaal en Techniek, bieden een goede pensioenregeling en 38 vrije dagen. Salaris wordt ingeschaald afhankelijk van opleiding en ervaring vanaf € 2.850 bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband).

Waar kom je werken?

De Nijburg Industry Group is een Nederlands familiebedrijf met eigen productiefaciliteit, gespecialiseerd in het produceren, leveren en installeren van totaaloplossingen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Dit doen wij voor partijen uit de gehele bouwkolom, van opdrachtgever & adviseur tot installateur & gebouwmanagement, nationaal en internationaal.

De Nijburg Industry Group werkt vanuit drie divisies en zeven bedrijven, te weten: Verkoop (Solid Air Climate Solutions, Solid Air International, Velu Klimaattechnische Groothandel), Installatie (Nijburg Klimaattechniek, Hanze Luchttechniek en Solid Air Climate Ceilings) en Productie (Nijburg Products). Elke divisie heeft haar eigen specialisme, maar door samen te werken maken we optimaal gebruik van de aanwezige kennis en kunde binnen ons bedrijf.

(Aankomend) Monteurs

 • 0 - 2 jaar ervaring
 • 24 - 40 uur
 • €2450 - 2800 bij FT dienstverband

Neem dan gerust contact met ons op!

Hoofdkantoor
Scheepswervenweg 1
9608 PD Westerbroek


Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelEngineer W
Indicatie salaris (min – max]2450 – 2800
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieSappemeer, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werken-bij-nig.nl/vacatures/engineer/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.