Werkvoorbereider Industriebouw Headhuntersteam 30-11-2023

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Werkvoorbereider Industriebouw Headhuntersteam 30-11-2023

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Ben jij op zoek naar een structurele functie binnen de aannemerij en houd jij van veel afwisseling in het werk? Door de toename van het aantal projecten binnen industrie, regio midden en noord Nederland zoeken we een nieuwe collega binnen het bedrijfsbureau. Het bedrijfsbureau bestaat uit de volgende collega’s: 2 calculators, 3 werkvoorbereiders, 3 projectleiders, 1 boekhouder en 1 administrator.  Ben jij een enthousiaste dame / heer die het team werkvoorbereiding wil komen versterken en zie jij het als een uitdaging om vanuit een plan of een vraag, een complex bouwwerk om te zetten tot een mooi project en daarmee een solide eindproduct wil realiseren? Dan is jouw komst welkom om het team specialisten te komen versterken.

Bij aannemersbedrijf Lamein wordt er gezocht naar een werkvoorbereider die beschikt over de nodige bouwkundige kennis, dit kan zowel op Mbo of Hbo niveau zijn. Als werkvoorbereider werk je samen met projectleiders en uitvoerders aan één of meerdere kleine/grote bouwwerken. Je kunt goed bouwtekeningen lezen en kunt deze eventueel verder uitwerken in werktekeningen aangevuld met detailleringen ten behoeve van de uitvoering.

Daarnaast ben je binnen de afdeling werkvoorbereiding bezig met het opzetten en controleren van tekeningen, het inkopen van materialen, het opstellen en bijhouden van voortgangsplanningen, het verrichten van werkzaamheden voor het ondersteunen van het V&G-beleid en het bijhouden van eventueel meer- en minderwerk. Opdrachten zullen niet seriematig zijn of vanuit een catalogus gebouwd worden. De projecten binnen de industrie zijn dynamisch en altijd verschillend. Vanuit deze hoedanigheid is dan ook belangrijk dat je flexibel kunt meedenken met de klant.

Vacature eisen

 • Je hebt een relevante opleiding op Mbo of Hbo-niveau;
 • Aantoonbare werkervaring  in soortgelijke functie;
 • Je houdt van samenwerken in een hecht werkteam;
 • Je haalt voldoening uit constant verschillende projecten;
 • Affiniteit of interesse m.b.t. industriële projecten;

Wat bied Lamein?

 • Een dynamische en vaste positie voor 32 tot 40 uur per week;
 • Kunnen werken vanuit het kantoor in Sappemeer;
 • Een functie met een passend salaris met goede primaire arbeidsvoorwaarden geboden conform de cao Bouw en Infra;
 • Je krijgt een plaats binnen een enthousiast team van collega's.

Reageren?
Lamein kiest ervoor de werving & selectieprocedure te laten begeleiden door Headhuntersteam. Acquisitie is dan ook niet gewenst. Reageren kan tot vrijdag 15 december.

Heb je interesse of aanvullende vragen? Stuur je CV met motivatie naar p.sporrel@headhuntersteam.nl . Voor vragen kun je Paul Sporrel van Headhuntersteam bereiken op 050-5268884.

 

FunctietitelWerkvoorbereider
Indicatie salaris (min – max]3400 – 3900
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensp.sporrel@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/werkvoorbereider-industriebouw-3
Type contractTijdelijk
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieSappemeer, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/werkvoorbereider-industriebouw-3

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.