Material Engineer Akkodis 12-10-2023

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Material Engineer Akkodis 12-10-2023

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Material Engineer

Hoogezand | 40 | hbo

Welke werkzaamheden kom je tegen als material engineer?

In de functie van material engineer neem je deel in onderhandelingen die betrekking hebben tot de kwaliteit van het materiaal of kostenbesparingen. Jij weet welke grondstoffen er nodig zijn om de fabriek optimaal te laten draaien en bent nauw betrokken bij materiaal verander projecten. Daarnaast geef je gevraagd en ongevraagd advies aan de interne organisatie over het toepassen en gewenst gebruik van materialen. Je werkt hierbij nauw samen met je collega’s van sourching, quality en de materiaal deskundigen.

Een greep uit jouw werkzaamheden;

  • Valideren van nieuwe materiaal specificaties samen met de quality engineers;
  • Daarnaast zorg je ervoor dat de interne kwaliteitseisen voor grondstoffen begrijpelijk en toegankelijk zijn voor leveranciers en de interne organisatie;
  • Ook initieer en neem je deel aan de auditprocessen van toeleveranciers.
  • Aangezien jij altijd voor het beste resultaat gaat ben je actief in opzetten en begeleiden van verbeterprogramma’s.

Waar kom je te werken?

Onze opdrachtgever is een toonaangevende producent als het gaat om het bevorderen van de hygiëne. Van poetsdoeken tot luiers. Dit van origine Zweedse bedrijf heeft meerdere locaties in Nederland. Op deze locatie worden incontinentie producten en luiers geproduceerd. De plant in Hoogezand bestaat uit 3 fabrieken met 20 productielijnen, in totaal zijn er op deze locatie ongeveer 550 medewerkers werkzaam. Dagelijks vinden zo’n 2.250 pallets met eindproducten hun weg naar klanten en distributiecentra in de hele wereld. Veilig werken, verantwoordelijkheid voelen voor het werk wat je uitvoert en werkplezier staat hoog in het vaandel. Van jou wordt verwacht dat je meedenkt in het proces en dat je jezelf door wilt blijven ontwikkelen.

Herken jij je in het volgende profiel?

Je beschikt over hbo werk en denkniveau opgedaan door opleiding of werkervaring. Je hebt eerder een soortgelijke functie bekleed in een productieomgeving en kent de kneepjes van het vak. Daarnaast heb je affiniteit met engineering en materialen. Ook beschik je over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.

Wat bieden wij?

Deze functie wordt ingevuld op basis van detachering.

Reageren of wil je meer informatie?

Bel dan Renate Schut op 06 82089037 of mail mij op renate.schut@akkodisgroup.com.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaterials Engineer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensrenate.schut@akkodisgroup.com , 682089037 onbekend
Type contractVast
BrancheTechniek, Industrie
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.