Hoofd Technische Dienst Kikkoman Foods Europe 25-09-2023

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Hoofd Technische Dienst Kikkoman Foods Europe 25-09-2023

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Hoofd Technische Dienst

full-time

Miljoenen mensen overal ter wereld kennen en gebruiken de natuurlijk gebrouwen sojasaus van Kikkoman. Meer dan 7.000 mensen werken mee aan de ontwikkeling van ons van oorsprong Japanse bedrijf. Kikkoman heeft wereldwijd 11 productielocaties welke zijn gevestigd in Japan, de Verenigde Staten, Singapore, Taiwan, China, Brazilië en Nederland. Vanuit het Groningse Sappemeer, waar ongeveer 200 mensen werken, produceert Kikkoman Foods Europe B.V. de sauzen voor Europa en een groeiend aantal landen buiten Europa. Voor deze locatie zijn wij op zoek naar een Hoofd Technische Dienst .

Europa is de groeimarkt binnen de Kikkoman Group. Onze productie in Sappemeer groeit jaarlijks gemiddeld 10%. Wij zitten nooit stil, altijd wordt de fabriek wel ergens uitgebreid.

Wat ga je doen?

Als Hoofd Technische Dienst ga jij voor het optimaal functioneren van het machinepark. Om het onderhoud aan alle assets binnen Kikkoman op een efficiënte manier te beheren en kosten te besparen hebben wij recentelijk Ultimo geïmplementeerd. Met de informatie uit Ultimo zijn wij steeds beter in staat om grip te houden op onze onderhoudsprocessen, het onderhoudsbeleid, lopende contracten, de up- en downtime van assets en het voorraadbeheer. Als Hoofd Technische Dienst heb jij ervaring in het werken met een onderhoudsmanagementsysteem en zie jij het als een uitdaging om het gebruik van Ultimo binnen Kikkoman verder te ontwikkelen. Als Hoofd Technische Dienst geef je leiding aan tien collega's van de afdeling Technische Dienst en sta je voor de verdere professionalisering van de afdeling. Daarbij coördineer en structureer je alle onderhoudsactiviteiten, zorg je voor het terugdringen van storingen, het verlagen van onderhoudskosten en het documenteren van alle technische installaties en voorzieningen.

Wie ben jij?

Een ontwikkelingsgerichte techneut, die graag met Kikkoman mee wil groeien. Ervaring binnen een soortgelijke functie is een pre, maar is geen vereiste. Is deze functie voor jou een volgende stap in jouw loopbaan? Dan bieden wij jou een ontwikkeltraject aan waarmee jij in de gelegenheid wordt gesteld jezelf door te ontwikkelen naar de functie van Hoofd Technische Dienst .

Jij hebt:

 • een afgeronde mbo niveau 4 of hbo-opleiding in een technische richting;
 • ruime werkervaring op een Technische Dienst, waarvan bij voorkeur enkele jaren als leidinggevende;
 • ervaring in het optimaliseren en structureren van processen en in het opstellen en uitvoeren van een meerjarenonderhoudsplan volgens methodieken als TPM en FMECA;
 • kennis van en ervaring met het werken met een onderhoudsmanagementsysteem;
 • een hands-on mentaliteit en je beschikt over sterke analytische en oplossingsgerichte vaardigheden;
 • goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
 • bij voorkeur ervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Kikkoman biedt:

 • een uitdagende baan bij een continu groeiende organisatie;
 • een informele werkomgeving met mogelijkheden tot ontwikkeling door training en/of passende opleiding;
 • arbeidsvoorwaarden zoals een levensfase budget, premievrij pensioen, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering.

Meer weten over Kikkoman, onze producten en het productieproces? Kijk op www.kikkoman.nl .

Company:
Kikkoman Foods Europe B.V.

Address:
de Vosholen 100, 9611TG Sappemeer

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHoofd Technische Dienst
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieSappemeer, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kikkoman.nl/werken-bij-kikkoman/hoofd-technische-dienst

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.