Schooldirecteur Mediahuis Noord 07-11-2023

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Schooldirecteur Mediahuis Noord 07-11-2023

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Schooldirecteur

Sappemeer

't Heidemeer is een openbare basisschool gevestigd in Sappemeer, met ongeveer 260 leerlingen verdeeld over 13 groepen. Kernwaarden van de school zijn respect, structuur, welbevinden, positieve sfeer, fysiek gezond en vertrouwen.
Wij zoeken voor 't Heidemeer een fulltime samenwerkingsgerichte, empathische en betrokken Directeur . De directeur zet vanuit vertrouwen het team in zijn kracht en komt vanzelfsprekend tot ambities, doelgerichte afspraken en heldere communicatie met collega's, ouders en verzorgers.
Voor de nieuwe directeur is ook een belangrijke rol weggelegd in het bovenschoolse directieteam. Naast het adviseren van het College van Bestuur, ligt de focus op het creëren van meerwaarde voor het zijn van één stichting met 10 scholen. Het vanuit meerdere perspectieven en belangen kunnen denken en handelen en op proactieve wijze bijdragen aan de professionele opbouw van de stichting staat bovenschools centraal.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSchooldirecteur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMedia/Uitgeverijen/TV
LocatieSappemeer, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://lc.nl/vacatures/Schooldirecteur-28736021.html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.