Maatje Kwartier Zorg & Welzijn 08-02-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Maatje Kwartier Zorg & Welzijn 08-02-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Maatje voor fietsen, zwemmen, wandelen, winkelen of een andere hobby - De Zijlen Muntendam

E:

T:

A: Julianaplein 1, 9649BX Muntendam

Bewoners van De Zijlen hebben elk hun eigen hobby's en interesses. Het is heel leuk als zij daarin begeleid kunnen worden door een vrijwilliger die met hen meegaat om bijvoorbeeld te zwemmen, te wandelen of te winkelen, paard te rijden, gewoon een ritje in de auto te maken, misschien wel eens naar de disco of gewoon een gezellig bezoekje. De bewoners van de Zijlen; locatie De Gilde, vinden het erg leuk als u hun maatje wilt zijn.

Vaardigheden en kwaliteiten

Geduld en stevig in de schoenen staan. Affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking, betrouwbaar en er kunnen zijn voor de ander.

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Het werken met mensen met een verstandelijke beperking biedt veel voldoening, en als het je ligt, zul je net zoveel genieten van de activiteit als je "maatje". Je hebt altijd een proefperiode om te bekijken of dit werk iets voor u is en krijgt begeleiding van de organisatie.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaatje
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kwartierzorgenwelzijn.nl/vacature/maatje-voor-fietsen-zwemmen-wandelen-winkelen-of-een-andere-hobby-de-zijlen-muntendam/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.