Marketeer GroeNoord 26-04-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Marketeer GroeNoord 26-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Marketeer (social media)

Neem contact op

Hebben TikTok en Instagram geen geheimen voor jou? Ben je elke dag actief op de socials? En geven leuke posts, grappige video's en opvallende vlogs jou energie? Dan ben jij misschien dé persoon die het marketingteam van GroeNoord moet komen versterken!

Bij John Deere-dealer en mechanisatiebedrijf GroeNoord staan klanten centraal. Alles wat met landbouwmachines, trekkers en professionele machines voor tuin & park te maken heeft, kom je bij ons tegen. De marketingafdeling doet er alles aan om onze klanten te informeren over onze producten en diensten. Omdat we daar onze handen vol aan hebben, zijn we op zoek naar een creatieve marketeer. Standplaats is Groningen of Emmeloord.

Wat houdt de functie in?

Social Media Marketing

We zoeken een marketingmedewerker die zich helemaal thuis voelt in het social medialandschap. Je kent alle ins-and-outs van de verschillende kanalen en weet hoe je met campagnes onze doelgroep aanspreekt. Je bent een aanjager in het gebruik van social media. Jij weet collega's mee te krijgen, maakt samen met hen vernieuwende content op onze social mediakanalen Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube . En onze grote wens: straks ook op TikTok. Ongeveer 50% van jouw tijd ben je doende met onze socials.

Marketing

Omdat je deel uitmaakt van een team, bestaande uit een marketingmedewerker en een , horen algemene marketingwerkzaamheden ook bij jouw werk. Je besteedt de rest van je tijd aan het onderhoud van de websites, de interne communicatie en het coördineren van evenementen. Dit maakt de functie lekker divers en er zal geen dag hetzelfde zijn… Je vindt het leuk om uitnodigende teksten te schrijven. Organiseren, snel schakelen, ideeën omzetten in actie en lekker aanpakken op onze marketingafdeling passen jou. Met jouw hulp kunnen we dan ook meer energie stoppen in onze employer branding en aftersales/precisielandbouw-afdeling.

Wat biedt GroeNoord jou?

 • Een open en gezellige werkomgeving waarin jouw stem ook telt
 • Leuke, behulpzame en professionele collega's
 • Goede arbeidsvoorwaarden, een goed salaris en een pensioenregeling
 • Interessante personeelskortingen op onze producten
 • Volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Een VCA-gecertificeerde werkomgeving, veiligheid staat dus voorop
 • Een actieve personeelsvereniging, die regelmatig evenementen en activiteiten organiseert

Functie-eisen

 • Afgeronde MBO+ opleiding (voorkeur in de marketing/communicatie/social media)
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B
 • Pré is dat je affiniteit en kennis van de agrarische sector hebt
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Je kunt goed omgaan met de zelfstandigheid die deze functie biedt

Heb je zo al een paar goede ideeën voor onze socials en heb je zin om hiermee aan de slag te gaan? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze manager P&O via en laat ons zien dat jij degene bent die onze socials een nieuw gezicht kan geven. Wil je meer weten over deze vacature, bel dan gerust met onze . Zij kan je uitleggen wat we nodig hebben op onze marketingafdeling.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer


Neem contact op met Anita Dalmolen , onze Manager P&O.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSocial Media Manager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://groenoordbv.nl/marketeer-(social-media).html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.