Projectleider Agro Yacht 06-02-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Projectleider Agro Yacht 06-02-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Bedrijfsomschrijving

Nationaal Coördinator Groningen (NCG) werkt aan het onderzoeken en versterken van gebouwen in de kern van het aardbevingsgebied. Samen zorgen wij ervoor dat iedereen in de provincie Groningen veilig kan wonen, werken en naar school kan gaan. De NCG werkt hiervoor samen met vijf gemeenten, de provincie Groningen, woningcorporaties, de Rijksoverheid en het IMG. Ons hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van Groningen. Ook hebben we zeven kantoren verspreid over de provincie en een kantoor in Den Haag. Sinds 2020 voert NCG de versterkingsoperatie uit. Het is daardoor nog een redelijk jonge overheidsorganisatie die snel groeit. We zijn daarom doorlopend op zoek naar goede mensen zoals jij. NCG kenmerkt zich door een informele sfeer waarin collega’s elkaar makkelijk opzoeken. Of dat nu op het hoofdkantoor of in de regio is. 

Functieomschrijving

Als projectleider bij Nationaal Coördinator Groningen (NCG) heb jij de verantwoordelijkheid om projecten rond het versterkingsbesluit in goede banen te leiden. Jij bewaakt het overzicht en helpt daarmee de inwoners van het aardbevingsgebied.

Wat ga je doen:

Wij zoeken een projectleider specifiek voor Agro. Als projectleider werk je uiteraard veel samen met pandeigenaren en namens hen regisseer je de werkzaamheden van externe partijen zoals de aannemer, architect, de gemeente, de welstandscommissie en ecologen. Je bent ook verantwoordelijk voor het opstellen van de begroting en het beheren van de financiën. Verder ben je bezig met de achterkant van het proces en regisseer je de beoordelingen en oplevering van het aardbevingsbestendige ontwerp. Indien er na die beoordeling nog twijfels zijn bij de uitvoering en/of het ontwerp, ben je verantwoordelijk om dit te communiceren en op te pakken met de uitvoerende aannemer of constructeur. Je staat echt naast de pandeigenaar om de technische kant te borgen. Ook de interne organisatie, contractmanagement, risicobeheersing, projectbeheersing, de kwaliteit en de planning horen bij jouw takenpakket. Al deze elementen worden in de projectopdracht opgenomen om de gebouwen in het aardbevingsgebied te versterken. Je leidinggevende is de teamleider programma's, inhoudelijk stem je veel af met je programmamanager.

Functie-eisen

Kennis, ervaring, competenties en vaardigheden

Als projectleider staat projectmanagement voor jou synoniem voor goed plannen en organiseren. Daar heb je natuurlijk een projectteam voor nodig dat je op de juiste wijze motiveert, zodat het teamgevoel groeit en er efficiënt wordt samengewerkt.

Als projectleider beschik jij over:

• Minimaal HBO werk- en -denkniveau. Het is een pre als je een basisopleiding projectmanagement hebt afgerond;

• Ervaring als projectleider van (interne) projecten binnen een complexe werkomgeving;

• Aantoonbare ervaring in het aansturen van een team is een pre;

• Sociale vaardigheden om de juiste balans te vinden tussen het aanspreken van een aannemer en het bijstaan van een pandeigenaar;

• Ervaring met de coördinatie van projectmatige werkzaamheden en/of processen;

• Kennis van proces- en omgevingsmanagement. 

Arbeidsvoorwaarden

Wat neem je verder mee?

Jij bent een stevige en gestructureerde projectleider. Je bent resultaatgericht en hecht veel waarde aan je eigen ontwikkeling én aan die van een ander. Daarnaast ben je communicatief sterk, daadkrachtig en empathisch. Je bent in staat een team aan te sturen en te motiveren en bent bestuurlijk en politiek sensitief. Tot slot kun je meebewegen met meerdere partijen en belangenbehartigers zonder het doel uit het oog te verliezen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBouwkundig Projectleider
Indicatie salaris (min – max]135 – 135
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensrens.kalkhoven@yacht.nl , Rens Kalkhoven onbekend
Type contractZZP
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/dkzEAad21jvpAd3n5nC0

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.