Allround Opzichter Woonstichting Groninger Huis 01-03-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Allround Opzichter Woonstichting Groninger Huis 01-03-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Allround opzichter

29-2-2024

Wij zijn Groninger Huis en het is erg prettig wonen en werken bij ons. Als onze huurders zich thuis voelen, hebben wij ons werk goed gedaan. We staan dichtbij ze en weten graag wat er speelt. Zodat we hen een (t)huis kunnen bieden in een woning die goed, duurzaam, veilig en betaalbaar is.

Bij Groninger Huis werken ca. 70 mensen in een fijne werksfeer, verdeeld over de afdelingen Bedrijfsvoering, Buitendienst, Klant en Markt, Vastgoed en Staf. We hebben lol in ons werk en werken met plezier aan woningen en wijken. Dit kunnen we niet alleen en doen we graag met elkaar. Regelmatig zijn we op zoek naar betrokken en enthousiaste collega's. Op dit moment zoeken we een:

Allround opzichter
(36 uur per week)

Ben jij altijd goed voorbereid en bewaar je het overzicht? Beschik je over een flinke berg enthousiasme en werk je graag samen om onze huurders fijn te laten wonen? Lees dan verder!

Dit ga je doen

Als allround opzichter houd je in de breedste zin toezicht op de uitvoering van technische werkzaamheden, zowel bij de eigen dienst als bij derden. Je beoordeelt complexe reparatieverzoeken van onze huurders en weet zelfstandig kostenbewuste oplossingen te bedenken. Verder voer je inspecties uit voor de (meerjaren)onderhoudsbegroting en woningverbeteringsprojecten. Vastgoeddata is een belangrijk instrument voor vastgoedsturing, waar nodig inventariseer en registreer je hiervoor de gegevens.
Als opzichter ben je goed op de hoogte van de afspraken binnen projecten. Je hebt je goed ingelezen, neemt deel aan bouwvergaderingen en weet vroegtijdig afwijkingen te signaleren die kunnen leiden tot meer- of minderwerk. Je hebt hierover veelvuldig overleg met de werkvoorbereider en projectleider. Als opzichter verzorg je ook de oplevering van je projecten en beoordeel je de facturen.
Met jouw enthousiasme en open houding zoek je actief de samenwerking op. Door je stevigheid ben je goed in staat om onze huurders en derden te woord te staan en zo nodig het 'lastige' gesprek te voeren.
De allround opzichter is werkzaam op de afdeling Vastgoedbeheer & Ontwikkeling en legt verantwoording af aan de coördinator onderhoud.

Dit ben jij

Jij bent iemand die:

 • affiniteit heeft met ons werkgebied in Noord- en Noordoost Groningen;
 • klantgericht is, want huurders staan bij ons voorop;
 • communicatief vaardig is omdat je ook 'nee' moet kunnen zeggen;
 • makkelijk kan schakelen en het overzicht bewaart;
 • kostenbewust keuzes maakt.

Dit vragen we van jou

 • Afgeronde MBO-4 bouwkunde opleiding aangevuld met specifieke taak-en functiegerichte opleidingen;
 • Ervaring in het uitoefenen van toezicht bij planmatig onderhoud, woningverbetering en nieuwbouw projecten;
 • Kennis van actuele wet- en regelgeving rondom veiligheid, bouw- en installatietechniek;
 • Je kunt goed uit de voeten met verschillende software applicaties;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Dit krijg je van ons

 • Een uitdagende dynamische baan bij een ambitieuze organisatie. We dagen jou continu uit om met ons mee te groeien en jezelf te ontwikkelen, waarbij het essentieel is dat je proactief handelt en denkt vanuit mogelijkheden;
 • Onze organisatie kent een informele en plezierige werksfeer;
 • De functie is ingeschaald in schaal H (€ 3.552,- tot € 4.727,- bruto per maand op basis van 36 uur per week). Op basis van de kennis, vaardigheden en ervaring die je meebrengt, bepalen we welk salaris binnen de schaal passend is;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van een bedrijfsauto voor woon-werkverkeer met een max. van 100 km per dag;
 • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een 13 e maand en 'goed bezig!''-budget;
 • In overeenstemming met ons personeelsbeleid bieden we in eerste instantie een tijdelijke aanstelling aan voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Zo kun je solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Wacht dan niet te lang met solliciteren! Stuur jouw motivatie en cv vóór 13 maart naar en wie weet spreken we elkaar dan binnenkort live. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagochtend 21 maart.
Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met (coördinator Onderhoud) via telefoonnummer .
Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Dit zijn wij!

Onze huurders en medewerkers vertellen over Groninger Huis. Benieuwd naar hun verhalen?

We ontmoeten u graag

Neem contact met ons op

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOpzichter
Indicatie salaris (min – max]3552 – 4727
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieZuidbroek, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://groningerhuis.nl/over-ons/onze-organisatie/vacatures/allround-opzichter/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.