Projectengineer Headhuntersteam 04-04-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Projectengineer Headhuntersteam 04-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Met het oog op verdere expansie en het verfijnen van de dienstverlening aan de opdrachtgevers van De Kuurman Groep, zoekt Headhuntersteam momenteel een gedreven Project Engineer voor de metaalconserveringsdivisie. Deze positie is met name gericht op de technische aspecten van projecten, waaronder calculaties, werkvoorbereiding en kostenbewaking, waarbij jij fungeert als de rechterhand van de projectleiders.

Als Project Engineer ben je primair verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Projectleider tijdens de offertefase en de voorbereiding van projecten voor uitvoering. Dit omvat het analyseren van offerteaanvragen en het uitvoeren van locatieopnames in overleg met de Projectleider. Gedurende de uitvoering bewaak je samen met de Projectleider de projecten op financieel, QHSE (Quality, Health, Safety, Environment) en planningsgebied. Werkplanningen, werkmethoden en veiligheidsplannen worden in nauwe samenwerking met onze QHSE-afdeling en projectleiders ontwikkeld. Daarnaast onderhoud je regelmatig contact met opdrachtgevers, collega's, onderaannemers en leveranciers.

Voor deze rol is het essentieel dat je beschikt over enige technische kennis en affiniteit hebt met de markt. Daarnaast dien je bekend te zijn met contractvorming, zoals STABU, UAV en UAVGC, en moet je in staat zijn technische tekeningen moeiteloos te lezen en te analyseren.

Vacature eisen

 • HBO werk-/ denk niveau richting Bouw & Techniek.
 • Je bent op goed de hoogte van wet- en regelgeving.
 • Digitale vaardigheden.
 • Kennis van contractvorming is een pré.

Competenties

 • Praktisch ingesteld.
 • Individualiteit.
 • Voorgang bewaken.
 • Coachen.

Wat biedt De Kuurman Groep:

 • Een uitdagende functie in een gezond en groeiend bedrijf.
 • Goede opleidingsmogelijkheden.
 • Doorgroeimogelijkheden binnen projectmanagement.
 • Informele en prettige werksfeer.

Reageren?

De Kuurman Groep kiest ervoor de werving & selectieprocedure te laten begeleiden door Headhuntersteam. Acquisitie is dan ook niet gewenst. Reageren kan tot 30 april.

Heb je interesse of aanvullende vragen? Stuur je CV met motivatie naar p.sporrel@headhuntersteam.nl . Voor vragen kun je Paul Sporrel van Headhuntersteam bereiken op 050-5268884.

 

FunctietitelWerkvoorbereider Industriële Automatisering
Indicatie salaris (min – max]3400 – 3900
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensp.sporrel@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/projectengineer
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/projectengineer

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.