Psychodiagnostisch Medewerker Zinn 08-05-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Psychodiagnostisch Medewerker Zinn 08-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Logo ZINN Zorg

  • Wat is er te doen bij ZINN?
  • Een goed idee of klacht?
  • Vrienden van ZINN
  • MagaZINN

 • Huidige: Psychodiagnostisch medewerker

Psychodiagnostisch medewerker

Aantal uur per week 24 uren per week

Werkgebied Haren, Groningen en Hoogezand

Dienstverband Onbepaalde tijd

Vakgebied (Para)medisch

Vacaturenummer 1143

Ben jij Psychodiagnostisch Medewerker en sta je open voor een nieuwe uitdaging binnen een energieke en ondernemende organisatie? Dan ben je bij ZINN aan het juiste adres!
Binnen de behandeldienst van ZINN zijn wij op zoek naar een Psychodiagnostisch Medewerker.

 • Voor 24 uur per week;
 • Startdatum in overleg.

De baan

Als Psychodiagnostisch Medewerker bij ZINN voer je psychodiagnostische werkzaamheden uit voor cliënten binnen alle locaties van ZINN. Je doet psychodiagnostisch onderzoek conform de gemaakte afspraken met de psycholoog. Je observeert het gedrag van de cliënten en verwerkt de onderzoeksresultaten. Je rapporteert de resultaten en/of de observatie aan de psycholoog. Je draagt zorg voor dossiervorming en verdere administratieve ondersteuning en je beheert het diagnostisch materiaal.

Je werkt samen met een team van psychologen, GZ-psychologen en klinisch neuropsycholoog. Je bent onderdeel van ons multidisciplinair behandelteam. Als team hechten we aan laagdrempelig contact en ruimte voor humor en relativering.

En jij?

 • Jij beschikt over een afgeronde hbo-opleiding met afstudeerrichting psychodiagnostisch medewerker;
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van jouw vakgebied;
 • Je weet hoe je collega's en cliënten moet stimuleren en motiveren; bent daarnaast geduldig en werkt nauwkeurig;
 • Je bent een enthousiaste en leergierige collega met uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt affiniteit met het werken in de ouderenzorg en wilt graag vanuit jouw vakgebied daar een bijdrage aan leveren;
 • Je beschikt over een rijbewijs.

Wie zijn wij?

ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn van ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Ruim 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing; we mogen vallen, opstaan en weer doorgaan. En ook kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur. Het maakt ons een energieke, eigenzinnige organisatie met passie, visie en de nodige humor en spontaniteit.
Bij de behandeldienst werken zo'n 120 professionals die, binnen alle facetten van ouderenzorg, behandeling bieden aan 800 (intramurale) cliënten op vijf locaties in Groningen, Haren en Hoogezand.
Er bestaan samenwerkingsverbanden met andere woonzorgcentra en wij werken nauw samen met ziekenhuizen in de omgeving, onder andere op het gebied van geriatrische revalidatie zorg. Naast advisering aan huisartsen via consulten wordt een breed scala aan behandelmogelijkheden aangeboden voor cliënten in de thuissituatie. Op deze manier levert ZINN een bijdrage aan de transitie in de ouderenzorg.

Ons aanbod

Het is een baan binnen een organisatie die graag haar grenzen verlegt. ZINN heeft een uitgebreid intern leerprogramma en er zijn mogelijkheden voor aanvullende (kader)opleidingen binnen het vakgebied. Bij ZINN is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en coaching. De functie is ingeschaald in FWG schaal 45, cao VVT. Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33 % over het bruto jaarsalaris. Daarnaast kun je gebruik maken van een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, tablet/laptopregeling, fitnessregeling, korting bij (zorg)verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten.


Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met , interim, op telefoonnummer of Jeroen Kok, klinisch neuropsycholoog, op . Voor meer informatie over ZINN verwijzen wij je naar onze website .

Reageren? Solliciteer vóór donderdag 23 mei a.s. via de solliciteren knop. De gespreksronde vindt plaats op donderdag 30 mei.

Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij ons in dienst te kunnen treden. De gemaakte kosten ontvang je van ons terug.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGz-psycholoog
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHaren Gn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zinnzorg.nl/werken-bij-zinn/vacatures/psychodiagnostisch-medewerker

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.