Software Developer Envitron 30-05-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Software Developer Envitron 30-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Spring naar content

Linkedin page opens in new window

Envitron

Slime energieoplossingen voor bedrijven die willen verduurzamen. Meet energiestromen, schakel uw opgewekte energie of verbind meerdere energie assets.

EnvitronEnvitronEnvitronEnvitron
 • Voor wie

  • Zakelijke energieverbruikers Tijdens het realiseren van jouw groeiambities loop je al gauw aan tegen de mogelijkheden van jouw netaansluiting. Wat nu?

Software Developer

Je bent hier:

 1. Vacature
 2. Software Developer

Kom bij ons werken als Software Developer en help mee aan de ambitie van Envitron om de nummer 1 leverancier van energiemanagementsystemen voor de zakelijke markt te worden!


Bij Envitron, gevestigd in Groningen, bieden we een geweldige kans voor een gedreven professional om de rol van Software Developer binnen ons dynamische team te vervullen. Wij zijn trots op de bijdrage die we leveren aan een mooiere wereld door middel van onze energiemanagementoplossingen, die een cruciale rol spelen in de energietransitie. Met Envitron maak je het verschil en werk je actief aan een groenere toekomst.

Over de functie

Als Software Developer werk je nauw samen in een multidisciplinair team aan de ontwikkeling van hoogwaardige software-oplossingen voor Envitron. Je speelt een cruciale rol in het ontwerpen, ontwikkelen, testen en optimaliseren van onze applicaties. Jouw werk draagt direct bij aan de verbetering van onze dienstverlening en de klanttevredenheid. Je bent verantwoordelijk voor het schrijven van nette, efficiënte en goed gedocumenteerde code. Daarnaast speel je een actieve rol in onze DevOps-processen, waaronder het opzetten en onderhouden van CI/CD-pipelines en het waarborgen van soepele en efficiënte deployments.

Waar je aan gaat werken:

 • Analyseren en beschikbaar stellen van grote hoeveelheden (energie)data.
 • Applicatie voor het beheren en monitoren van de devices binnen ons energiemanagementsysteem.
 • Applicatie om de installatie van ons product zoveel mogelijk te automatiseren.
 • De firmware van ons energiemanagementsysteem.

Wat vragen wij

Wij zoeken een kritische en analytisch sterke professional met een passie voor softwareontwikkeling. Je hebt affiniteit met Python en Django, en ervaring met het werken met time-series data is een grote pre. Je bent in staat om complexe softwareproblemen te analyseren en op te lossen, en je hebt ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van softwaretoepassingen.

Je bent gemotiveerd om bij te dragen aan de groei van ons bedrijf en hebt interesse in de transitie naar duurzame energiesystemen. Bekendheid met versiebeheer (Git) en Continuous Integration/Continuous Deployment (CI/CD) is essentieel. Je hebt ervaring met agile werkmethodieken en bent bedreven in het werken binnen een Scrum-team. Je bent in staat om systematisch problemen aan te pakken en op te lossen.

Je bent bereid om jezelf continu te ontwikkelen in een dynamische omgeving die nooit stilstaat. Communicatieve vaardigheden (Nederlands/Engels), zowel mondeling als schriftelijk, zijn essentieel. Je hebt een HBO werk- en denkniveau. We hechten veel waarde aan teamwerk.

Wat bieden wij

 • Fulltime dienstverband (32 tot 40-urige werkweek)

 • Salaris tussen €3.250 en €5.000,00 per maand,
  afhankelijk van ervaring

 • Vakantiegeld

 • Flexibele werkuren van maandag tot en met vrijdag

 • Pensioenregeling

 • Telefoon van de zaak

 • Opleidingsmogelijkheden

 • Werklocatie: thuis en op kantoor

 • Een gezellige team, een fijne werksfeer en leuke uitjes

Draag bij aan een groenere toekomst!

Sluit je aan bij ons team en draag bij aan de ambitie van Envitron om de nummer één leverancier van energiemanagementsystemen voor de zakelijke markt te worden. Samen versnellen we de energietransitie en leveren we een concrete bijdrage aan een mooiere wereld. Maak het verschil en kom werken bij Envitron!

Over Envitron

Wij zijn Envitron, een toonaangevende ontwikkelaar van hardware en software voor energiemanagement toepassingen. Onze technologie stelt klanten in staat om energiestromen te meten en aan te sturen, variërend van PV-omvormers en warmtepompen tot batterijopslagsystemen. We zijn vastbesloten om de nummer 1 leverancier van energiemanagementsystemen voor de zakelijke markt te worden en streven ernaar om een positieve impact te hebben op duurzame energiesystemen.

Delen

Envitron biedt slimme energieoplossingen voor bedrijven om zo optimaal gebruik te kunnen maken van hun eigen energie.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPython Developer
Indicatie salaris (min – max]3250 – 5000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieHaren Gn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.envitron.com/vacature/software-developer/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.