Traineeship Cloud Engineer Enshore 04-05-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Traineeship Cloud Engineer Enshore 04-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Traineeship Cloud Engineer

Locatie: -

Uren: 32-40

Salaris: €2.415 - €3.600

Fulltime

Heb jij interesse in IT security en ben je op zoek naar een traineeship voor na je opleiding of als volgende stap in je carrière? Wie weet is de functie trainee Cloud Engineer (SRE) dan helemaal wat voor jou!

Wat ga je doen?

Als trainee Cloud Engineer (SRE) word je opgeleid om ervoor te zorgen dat onze klanten beschikken over veilige, stabiele en schaalbare (Cloud) platformen. Naast het beheren van deze infrastructuren en applicaties, richt jij ze ook veilig en geautomatiseerd in. Door continu verschillende processen te automatiseren, verklein je de kans op menselijke fouten en wordt er een hogere efficiëntie gecreëerd.

Het traineeship duurt 4 maanden en je begint met een combinatie van trainingen om de benodigde certificeringen te halen. Denk hierbij aan 'Cloud Practitioner' en 'Kubernetes and Cloud Native Associate (KCNA)'. Ook word je door middel van verschillende kennissessies van senior consultants, klaargestoomd voor een mooie toekomst in de Cloud automation.

Al tijdens het traineeship gaan ook de handen uit de mouwen. Onder begeleiding van een van onze senior consultants ga je aan de slag om slimme, geautomatiseerde en schaalbare technologie neer te zetten. Daardoor helpen wij onze klanten om op een veilige manier hun dromen te verwezenlijken.

Over ons

Warpnet is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van IT-security. Vanuit ons kantoor in Haren (Groningen), zijn wij in heel Nederland actief voor diverse klanten. Binnen Warpnet is security het belangrijkste onderwerp. We houden ons bezig met security evaluaties zoals hack testen, code reviews, incident ondersteuning en security scans. Verder hebben we een team die gespecialiseerd is in het (veilig en geautomatiseerd) inrichten van infrastructuren. Ook delen we deze kennis actief met diverse studenten van opleidingsinstanties op MBO- en HBO-niveau. Het SRE-team van Warpnet is gespecialiseerd in Linux gebaseerde infrastructuren die op basis van Saltstack en Ansible worden geautomatiseerd.

Warpnet is een platte organisatie die een goede balans heeft tussen inzet bij klanten en interne inzet. De vrijdagen zijn bijvoorbeeld bedoeld om je directe collega's te leren kennen en zo kennis op te doen. Om de band tussen collega's verder te stimuleren organiseren we regelmatig interne en externe evenementen zoals Capture the Flag, workshops, pizza avonden, Hack the Box avonden, lezingen en presentaties. Onze collega's zouden we omschrijven als sociaal en communicatief sterk, enthousiast, leergierig, verantwoordelijk en ze hebben een positieve mindset. Herken je jezelf hierin en ben je enthousiast geraakt over dit traineeship, solliciteer dan via onderstaand formulier!

Hier herken jij jezelf in

 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-diploma richting ICT, Computer science of vergelijkbaar;
 • Je wilt (meer) leren over Azure, AWS, Google Cloud en Digital Ocean;
 • Je wilt (meer) leren over automatisering
 • Volledige beheersing van de Nederlandse taal en goede uitdrukking in het Engels;
 • Minimaal 32 tot 40 uur beschikbaar;
 • Je bent een leergierige teamplayer met een proactieve werkwijze

Dit zoek jij in een baan

 • Een bruto fulltime startsalaris vanaf €2.415,- per maand;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Hoge kilometervergoeding en passende thuiswerkvergoeding;
 • Pensioenregeling volledig betaald door de werkgever;
 • Laptop passend bij de werkzaamheden;
 • Ervaring opendoen als trainee Cloud Engineer (SRE) bij een interessante opdrachtgever;
 • De vrijdagen zijn bedoeld om je directe collega's bij Warpnet te leren kennen en kennis op te doen;
 • Begeleiding van onze senior engineers.

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en is deze functie jou op het lijf geschreven? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in of neem contact op met via en stuur een mail met daarin je CV/LinkedIn-profiel en optioneel jouw motivatie.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCloud Engineer
Indicatie salaris (min – max]2415 – 3600
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieHaren Gn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://enshore.nl/jobs/traineeship-cloud-engineer/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.