Stage Fiscaal Recht Trippel aaa 05-06-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Stage Fiscaal Recht Trippel aaa 05-06-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

  • Ma t/m Vrij van 9:00 - 16:00 uur

lonen: loket.nl

Stage Fiscaal Recht

Voor onze vestiging Stadskanaal of Hoogezand zijn wij op zoek naar een stagiair fiscaal recht die ons fiscale team gaat ondersteunen.

Ben jij ambitieus, energiek en enthousiast over belastingen? Ben je daarnaast resultaatgericht, proactief en durf je verantwoordelijkheid te nemen? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres voor een stage fiscaal recht! Wij zoeken een stagiair voor de vestiging Hoogezand of Stadskanaal.

Wie zijn wij:

Trippel aaa en triacc is een advies- en administratiekantoor, met stevige wortels in de agrarische sector en bouwend aan een bredere mkb tak. Op het moment werken er ongeveer 40 mensen voor trippel aaa en triacc en zijn we een groeiende organisatie. Onze kantoren staan in Emmen, Hoogezand, Meppel en Stadskanaal. Trippel aaa en triacc zijn NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) gecertificeerd en staan voor kwaliteit, vakmanschap en actueel advies en kennis door onze ervaren adviseurs en administrateurs.

Werkzaamheden:

Als stagiair fiscaal recht ga je je onder andere bezighouden met het voorbereiden van aangiften inkomstenbelasting en eventueel vennootschapsbelasting en erf- en schenkbelasting. Je haalt veel plezier uit het meedenken over oplossingen voor fiscale vraagstukken en de voorbereiding van fiscale adviezen en overeenkomsten.

Wat bieden wij jou:

Een informele werksfeer met volop ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Ook krijg je diverse verantwoordelijkheden en daarnaast gemotiveerde collega's in een resultaatgericht team.

Wat bied jij ons:

  • Je hebt kennis van fiscaal recht (vanuit je opleiding).
  • Je bent communicatief vaardig, zowel in woord als in geschrift;
  • Je bent initiatiefrijk;
  • Je bent analytisch, kritisch en accuraat;
  • Je hebt enige kennis van ICT.

Voor meer informatie over de stage kun je telefonisch contact opnemen met (Adviseur P&O) te bereiken via of per e-mail:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBelastingadviseur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheOverig
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.trippelaaa.nl/archieven/1979

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.