Woonassistent Zinn 02-11-2023

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Woonassistent Zinn 02-11-2023

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Woonassistent | Revalidatie | Groningen

Aantal uur per week 20 uur per week

Werkgebied Groningen

Ingangsdatum Per 15 december 2023

Dienstverband Onbepaalde tijd

Vacaturenummer 1014

Woonassistent

Zorg jij elke dag voor een glimlach op het gezicht van onze revalidanten? Wil je samen met jouw team de beste zorg bieden? Kom dan werken bij ZINN!

De baan

Naast goede zorg willen onze revalidanten ook aandacht en gezelligheid. De woonassistent creëert een prettige sfeer op de afdeling voor bewoners en bezoekers. Je houdt toezicht als een echte gastvrouw of -heer. Je houdt je bezig met het schoonmaken van de revalidatiekamers en zorgt dat de huiskamer en keuken netjes en opgeruimd zijn. Je verzorgt daarnaast het drinken en voeding en maakt tijd voor een gezellig praatje met de revalidanten. Je signalerende rol is ook erg belangrijk; zijn er zaken die je opvallen dan bespreek je dit met je collega's van het zorgteam. De rol van woonassistent kan soms best hectisch zijn, ondanks dat hou jij overzicht en controle. Je bent betrokken, flexibel en positief ingesteld. Je kunt goed schakelen tussen verschillende zorgvragers en denkt in mogelijkheden. Je houdt van afwisseling en bent naast een visitekaartje een duizendpoot!

En jij?

De rol van woonassistent is een belangrijke rol binnen het zorgteam, jij zorgt er tenslotte voor dat de bewoners een prettige dag hebben en het hen aan niets ontbreekt.

Jij:

  • Hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
  • Hebt aantoonbare affiniteit met de oudere doelgroep;
  • Bent initiatiefrijk en creatief;
  • Kunt goed zelfstandig werken, zaken signaleren en hierop anticiperen;
  • Bent sociaal vaardig en gaat gemakkelijk om met bewoners, familie, mantelzorgers en collega's
  • Bent oplettend en flexibel, als het nodig is kun je snel schakelen;
  • Bent vaardig met het gebruik van computers.

Wie zijn wij?

ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Bijna 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

Ons aanbod

We bieden je een marktconform salaris (FWG 20, cao VVT). Naast een marktconforme beloning volgens de CAO kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo hebben we een mooi secundair pakket met pensioen, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie.

Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met Mariëtte Hietkamp, . Zij is bereikbaar op het nummer

Reageren? Solliciteer dan voor 14 november via de solliciterenknop, na ontvangst van je sollicitatie nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelZorgassistent
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zinnzorg.nl/werken-bij/vacatures-2/woonassistent-revalidatie-groningen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.