Verzorgende IG Zinn 06-05-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Verzorgende IG Zinn 06-05-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Logo ZINN Zorg

  • Wat is er te doen bij ZINN?
  • Een goed idee of klacht?
  • Vrienden van ZINN
  • MagaZINN

 • Huidige: Weekenddiensten | Helpende | Verzorgende IG | Verpleegkundige

Weekenddiensten | Helpende | Verzorgende IG | Verpleegkundige

Aantal uur per week 0 - 16 uur per week

Werkgebied Hoogezand, Sappemeer, Haren en Groningen

Dienstverband Onbepaalde tijd

Vakgebied (Thuis)zorg en verpleging

Opleidingsniveau Overig

Vacaturenummer 814

Weekenddiensten in de thuiszorg

Wil jij samen met jouw collega's de beste zorg aan huis bieden? Kom dan werken bij ZINN!

ZINN zoekt voor de Thuiszorg enthousiaste collega's voor de functie van:

HELPENDE/ VERZORGENDE/VERPLEEGKUNDIGE VOOR DE WEEKENDEN

 • Diverse contractvormen mogelijk van 0 tot 16 uur per weekend;
 • We bespreken graag samen hoe jij werk en privé goed kunt combineren;
 • Met ingang van zo spoedig mogelijk.

De baan

Je gaat aan het werk in één van de zeventien wijkgerichte thuiszorgteams in Hoogezand, Groningen of Haren. Alle zelforganiserende teams worden ondersteund door een thuiszorgcoach. Bij ZINN Thuiszorg is geen dag hetzelfde. Je komt cliënten met verschillende problematiek tegen zoals o.a. eenzaamheid, dementie, chronische ziektes en psychiatrische klachten. Je bent veel onderweg en bezoekt cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving. Binnen ZINN Thuiszorg werk je niet alleen! Je start gezamenlijk vanuit de thuiszorgpost. Onderweg heb je regelmatig contact met je collega's en na afloop van je dienst ontmoeten jullie elkaar op de teampost.

En jij?

Je wilt er zelfstandig op uit en draagt graag bij aan de beste zorg bij mensen thuis. Je vindt het fijn om één-op-één contact met de cliënt en mantelzorg te hebben. Je bent integer en hebt aandacht voor de cliënt en familie. Daarnaast kun je signaleren en vlot schakelen met verschillende partijen. Je voelt haarfijn aan hoe jij het verschil kunt maken en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van leven van de cliënt. Je bent gastvrij en toont initiatief. Je bent klantgericht, zelfstandig, professioneel, ondernemend, positief en in bezit van een diploma Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkunde (niveau 4 of 5).

Wie zijn wij?

ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. In zes moderne woonzorglocaties en vanuit zeventien thuiszorgteams onderscheidt ZINN zich door deskundige zorg. Voor bijna 3000 medewerkers, die zich dagelijks met hart en ziel inzetten, is er veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

Ons aanbod

Binnen de thuiszorg zijn er diverse contractvormen mogelijk. We bespreken graag samen hoe jij werk en privé goed kunt combineren. We bieden je een marktconform salaris op basis van de CAO VVT (helpende FWG 25, verzorgende FWG 35 en verpleegkundige FWG 45), afhankelijk van leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten.Tevens ontvang je bij ZINN een eindejaarsuitkering van 8,33%.

We gaan graag met jou in gesprek zodat we er achter komen wie jij bent en wat we voor elkaar kunnen betekenen. In dit gesprek kun je aangeven hoeveel uur je wilt werken en naar welk werkgebied je voorkeur uit gaat.

Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met , , op telefoonnummer .

Reageren?

Mocht je uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek dan hoor je op dat moment of het gesprek op de locatie plaatsvindt of vanaf je eigen bank via Teams.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zinnzorg.nl/werken-bij-zinn/vacatures/weekenddiensten-helpende-verzorgende-ig-verpleegkundige

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.