Verzorgende IG Zinn 11-01-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Verzorgende IG Zinn 11-01-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Vacaturenummer 1052

Verzorgende IG | afdeling PG | De Brink

Ben jij oplossingsgericht, enthousiast en houd je ervan dat elke werkdag anders is? Kom dan werken als verzorgende IG bij de Brink!

De baan

Als Verzorgende IG zorg jij ervoor dat onze bewoners prettig oud worden ondanks beperkingen. Een boeiende en afwisselende baan waarbij elke bewoner een eigen levensgeschiedenis kent. Je gaat werken op de afdeling PG en hebt tijdens je werk intensief contact met bewoners.

Je hebt oog voor persoonlijke wensen, bent ondernemend en gaat voor excellente zorg. Samen met het team zet je de schouders eronder en zorg jij ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Dankzij het team van helpenden en woonassistenten heb jij genoeg tijd om aandacht en professionele zorg aan de bewoners te geven. Je hebt een signalerende rol en kunt feedback geven, ook communiceer je gemakkelijk met familie en specialisten. Daarnaast neem je deel aan gedragsvisites en zorgleefplan besprekingen.

ZINN locatie De Brink

De Brink is een woonzorglocatie in de wijk Helpman te Groningen. Ongeveer 200 bewoners ontvangen zorg, begeleiding, verpleging, behandeling en/of ze verblijven er om te revalideren. De bewoners ervaren De Brink als een ruime, lichte en gezellige locatie. Er is aandacht voor elkaar, het is gemoedelijk en levendig. Vanuit De Brink biedt een thuiszorgteam tevens zorg in de buurt.

Het werken binnen het team van de PG woningen binnen de Brink is zo fijn en leuk omdat het team bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden en woonassistenten. Een breed team waarbinnen we in een open sfeer met elkaar omgaan. We zorgen met elkaar voor een mooie laatste levensfase van onze bewoners. Er worden diverse activiteiten georganiseerd, afgestemd op de wensen en behoeften van de bewoners. Er is ruimte voor humor en grapjes en we ondersteunen elkaar binnen het werken en stellen vragen waardoor we onze professionaliteit vergroten.

En jij?

Jij bent trots op je vak. Je bent handelingsbekwaam en -bevoegd, kunt zelfstandig werken en staat stevig in je schoenen. Je vindt het uitdagend om je voorbehouden handelingen op peil te houden op het gebied van diverse somatische ziektebeelden en complex gedrag.

Verder heb je een flexibele houding en ben je bereid alle diensten te werken. Je kunt je ondernemend en professioneel opstellen en kan werken vanuit een ja-cultuur. Je bent daarnaast gastvrij met een open en klantvriendelijke houding, een echte aanpakker. Tenslotte ben je in het bezit van een diploma Verzorgende IG én ben je in het bezit van een BHV diploma of ben je bereid deze te halen.

Wie zijn wij?

ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Circa 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

Ons aanbod

We bieden je een marktconform salaris (FWG 35 CAO VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten. Tevens ontvang je bij ZINN een eindejaarsuitkering.

Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze baan, bel dan met Carin van der Mortel, Leidinggevende zorg op .

Reageren?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zinnzorg.nl/werken-bij-zinn/vacatures

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.