Helpende Plus Zonnehuisgroep Noord 09-04-2024

 1. Vacatures Sappemeer
 2. Helpende Plus Zonnehuisgroep Noord 09-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Liever flexibel aan de slag?

 • Werken via Zonnehuis Flex

Helpende plus | Zonnehuis St. Jozef | Sappemeer

Ben jij een Helpende Plus die hart heeft voor de zorg? Woon je in omgeving Sappemeer? Dan zoeken wij jou om ons team te versterken!

Wat ga je doen?

Als Helpende plus ben je heel belangrijk voor de zorg die onze cliënten nodig hebben. Je ondersteunt onze cliënten met hun dagelijkse verzorging (de ADL-taken) en geeft hen ook structuur in de dagelijkse bezigheden en sociale activiteiten. Daarnaast help je collega's ook met het gebruik van hulpmiddelen voor het staan en tillen.

Verder is het voor jou een uitdaging om samen met de cliënt en familie te zorgen voor een goede balans tussen de eigen regie en de hulp die nodig is. Je hebt een duidelijke visie met betrekking tot het nieuwe ouder worden en genieten. Deze visie draag je uit bij de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van je werk als helpende plus.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een baan met veel afwisseling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. We snappen dat jouw flexibiliteit grenzen heeft, jouw privé leven is ook belangrijk en daar houden we zoveel als mogelijk rekening mee!

 • Een jaarcontract, met de intentie om het te verlengen naar onbepaalde tijd als we goed bij elkaar passen.
 • Het aantal te werken uren wordt in overleg met jou vastgesteld.
 • Een salaris volgens de CAO VVT FWG 30 (maximaal € 3.013,60 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Bij ons bieden we een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden! Maak gebruik van belastingvoordeel om producten voordelig aan te schaffen, zoals een nieuwe (elektrische) fiets, een weekendje weg of bonnen voor HelloFresh ter waarde van € 250,- per jaar. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om met korting je sportschoolabonnement te vergoeden

Dit ben jij?

Je hebt je diploma Helpende plus of diploma ouderenverzorgende behaald en beschikt over werkervaring in deze functie;

 • Je vindt afwisseling in je werk leuk;
 • Je bent enthousiast, flexibel en communicatief sterk;
 • Je bent zelfstandig, maar kan ook goed in een team werken.

Wie zijn wij?

Zonnehuisgroep Noord is een zorgorganisatie die zich elke dag inzet om de wereld voor onze cliënten een beetje leuker en makkelijker te maken. Het motto van Zonnehuisgroep Noord is: "We gunnen iedereen een waardig leven". Met meerdere locaties in de provincie Groningen bieden wij zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan cliënten met diverse zorgbehoeften. We streven ernaar om hoogwaardige zorg te bieden die zoveel mogelijk aansluit bij de behoeftes van onze cliënten. Daarnaast willen we hen een veilige en prettige leefomgeving bieden: wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doen we het voor.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Anja Schmitz (verpleegkundige) via . Voor vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure kun je bellen met (adviseur werving & selectie) via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHelpende Plus
Indicatie salaris (min – max]3013 – 3013
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieSappemeer, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zonnehuisgroepnoord.nl/portal-over-het-bedrijf/24-062-helpende-plus-st-jozef-sappemeer

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.