Hulp Kwartier Zorg & Welzijn 15-02-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Hulp Kwartier Zorg & Welzijn 15-02-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Hulp gezocht bij de begeleiding van de kindergroep - Tadoka

Extra informatie

Gegevens van de organisatie

Organisatie

Logeerhuis en dagopvang Takoda

Omschrijving werklocatie

Borgercompagnie

E:

Takoda is een kleinschalige logeeropvang en dagopvang, voor kinderen/jongeren met een verstandelijke beperking en/of ontwikkelingsstoornis. Op de woensdagdagen en in de weekenden/vakanties kunnen kinderen hier opgevangen worden. De leeftijd van de kinderen is tussen de 4 en20 jaar. Naast ontwikkelingsachterstand hebben sommige kinderen gedragsproblemen, wat extra begeleiding vraagt.

Tevens iemand die in de zomervakantie een aantal dagen mee wil helpen met de begeleiding van de activiteiten en de verzorging van de kinderen. In de zomervakantie zijn er themaweken.

Er is een dagprogramma voor de kinderen met verschillend activiteiten, hierbij kan ik ondersteuning gebruiken, die samen met mij de kinderen begeleidt in hun bezigheden. En tevens ondersteunt bij de verzorging van eet/drinksituatie. Deze begeleiding doen we samen.

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Zelf creatief en actief zijn, geduldig en het leuk vinden om met kinderen met een beperking te werken. Tevens duidelijk zijn, en om kunnen gaan met probleemgedrag.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kwartierzorgenwelzijn.nl/vacature/hulp-gezocht-bij-de-begeleiding-van-de-kindergroep/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.