Psychiater Fact Accare 06-03-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Psychiater Fact Accare 06-03-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Huidige: Psychiater FACT-Jeugdteam

Psychiater FACT-Jeugdteam

  • Geplaatst op 05-03-2024

Hou jij ervan om te pionieren? Kun jij de echte jongere achter het gedrag zien? Het FACT-Jeugdteam in Groningen-Oost zoekt een psychiater die verbindend en mensgericht werkt. In deze functie krijg je volop de vrijheid om te doen waarvan jij denkt wat het beste is.

Over de functie

Kinderen en jongeren die vanwege hun problematiek vastlopen in het dagelijks leven, en bij wie eerdere hulp onvoldoende heeft gewerkt kunnen terecht bij FACT Jeugd-Groningen. Dit is een samenwerkingsverband van Accare, Ambiq, Cosis, Elker, Jonx en VNN. De jongeren die we behandelen zijn jonger dan 23 jaar. Ze kunnen gedragsproblemen hebben, psychische klachten, een verstandelijke beperking en/of verslavingsproblematiek.

Over het team

Het team bestaat uit negen collega's: een gz-psycholoog, orthopedagoog-generalist, orthopedagoog, verpleegkundig specialist, systeemtherapeut in opleiding en vier gezinshulpverleners. Samen met ouders en de jongere werkt het team samen om de ontwikkeling weer op gang te brengen. Het is belangrijk om in kleine stapjes te werken. Door te doen wat werkt en door gebruik te maken van elkaars expertise. Je krijgt vaak te maken met situaties waarin richtlijnen en protocollen te kort schieten. Dit vraagt creativiteit en lef. Soms maak je grote stappen, soms wordt een lange adem gevraagd.

Hoe ziet een dag eruit?

Je start de dag altijd met een gezamenlijke dagstart waarbij jullie alle lopende cliënten in de caseload samen bespreken. Daarna is geen dag hetzelfde. Je hebt cliëntenafspraken en/of overleggen met de school, gemeente, jeugdbescherming, andere ketenpartners of intervisie-overleg met je collega's. Na je laatste afspraak rij je met een voldaan gevoel terug naar huis.

Wie ben jij?

Je bent een AGB- en BIG-geregistreerd (kinder- & jeugd) psychiater. Je bent sterk in het verbinden van verschillende visies en werkwijzen. Je bent assertief en mensgericht. Je vraagt door en weet tot de kern te komen. Je kunt goed zelfstandig werken.

Dit krijg je van ons

  • Als je werkt bij één van de samenwerkende organisaties blijven je dienstverband en bijbehorende arbeidsvoorwaarden van kracht vanuit betreffende organisatie. Ben je nog niet in dienst bij één van de samenwerkende organisaties? We bepalen samen met jou in welke organisatie je in dienst komt.
  • Het salaris is ingedeeld in de salarisschaal Medisch Specialisten, conform de CAO-GGZ.
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd.
  • Reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.

Solliciteren

Wil je kennismaken met het FACT-Jeugdteam? Solliciteer dan bij ons via de sollicitatiebutton. Na het ontvangen van je gegevens, nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een kennismaking.

Heb je vragen over de functie? Dan kun je contact opnemen met , Groningen en Drenthe, via .

Dienstverband

Uren in overleg

Functiegroep

  • Psychiater

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPsychiater
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHoogezand, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.accare.nl/werken-bij/vacature-overzicht/psychiater-fact-jeugdteam-3

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.