Toezichthouders Veiligheid & Hoogspanning Maandag 09-04-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. Toezichthouders Veiligheid & Hoogspanning Maandag 09-04-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als Toezichthouder is het belangrijk dat je er plezier in hebt om overzicht te houden en de veiligheid te bewaken. Je communiceert helder en duidelijk en toont begrip voor anderen terwijl je de juiste naleving van de geldende regels bewaakt. Je controleert of de werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de werkvergunning en of de juiste veiligheids- en beschermingsvoorschriften worden opgevolgd.

Wat ga je doen?

Als Toezichthouder Veiligheid & Hoogspanning wordt je ingezet op projecten waarbij je primair verantwoordelijk voor de bouwlocatie van de opdrachtgever. Jij bent degene die toezicht houdt op het veilige verloop en de correcte uitvoering van (elektrotechnische) werkzaamheden en in geval van calamiteiten ben jij het eerste aanspreekpunt.

Je controleert of de juiste veiligheidsvoorschriften en milieueisen worden nageleefd en rapporteert mondeling en schriftelijk over de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden. Daarnaast heb je volop kansen om je te ontwikkelen door opleidingen en cursussen te volgen.

Functie eisen

  • In bezit van een Elektrotechnisch diploma, MBO niveau 2, 3 of 4;
  • Bereidheid om de benodigde certificaten te behalen
  • Een geldig rijbewijs B en de bereidheid om te reizen

Wij nodigen ook kandidaten uit die niet meer lichamelijke fysieke werkzaamheden willen uitvoeren, maar wel de kennis en ervaring hebben van bouwprojecten.

Over het bedrijf

Je komt via Maandag® te werken bij een innovatief project- en adviesbureau op het gebied van civiele techniek, infrastructuur en energietransitie.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Toezichthouders Veiligheid & Hoogspanning die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHandhaver Toezicht En Veiligheid
Indicatie salaris (min – max]2500 – 4500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensloes.oldejans@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108212001?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.