VIG in Veendam Maandag 31-01-2024

  1. Vacatures Sappemeer
  2. VIG in Veendam Maandag 31-01-2024

Werken in Sappemeer

 

Introductie vacature 

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een hartelijke Verzorgende IG (VIG) die warme zorg in Veendam wil bieden. Jouw aanpak kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en je weet als geen ander een thuisgevoel te creëren. In deze rol draag je zorg voor cliënten die jouw expertise en menselijkheid nodig hebben. De nadruk ligt op het ondersteunen bij de dagelijkse verzorging en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, gericht op behoud en bevordering van de zelfredzaamheid. Je komt te werken in een omgeving waar de gezondheidszorg centraal staat en waar jij de schakel bent tussen welzijn en het medische aspect.

Functie eisen

- Je hebt een afgeronde opleiding tot Verzorgende IG niveau 3.

- Ervaring in de ouderen- of thuiszorg is een pré.

- Je beheerst verpleegtechnische handelingen tot in de puntjes.

- Je hebt oog voor het persoonlijke verhaal en een luisterend oor.

- Je bent communicatief sterk en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de VIG in Veendam die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig Somatiek
Indicatie salaris (min – max]2400 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevenscalista.vananken@maandag.nl , 31651314303 https://www.maandag.nl
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieSappemeer, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108199657?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitsappemeer.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Sappemeer en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.